elmalikurabiye Tuh ya iyi geldi diyen de var etkisini goremedim diyende. Denemedigim kalmadi benim. Rezene lactamil humana hipp kuru dut taze kuru incir dereotu..... Bi de bunu deneyim demistim
Kuzey-41 Bende 2-3 gün falan kullandım sonra sütüm gelmeye başladı damladan mı bilmiyorum dahada kullanmadım sütüm geliyor artık🙏🏻
Kuzey-41 elmalikurabiye ilk üç gün hiç gelmedi zorla damla damla çıkıyordu uçlarım yara olmuştu şimdi düzeldi çok şükür
Dsedaa elmalikurabiye bende kullandım bi etkisini görmedim gnc lerden brewer yeast alıp kullanıp etkisini görmeyen yokmuş biraz araştırdım bşde onu dene istersen
MacidEvrenFeray elmalikurabiye ben etkisini çok gördüm hala ki ara ara kullanırım.Belki de 5. Şişedyi almışımdır. Ama bir arkadaşımda etki etmedi. Değişiyor inanın siz de takip edin inşallah bol bol sütünüz olur 🙏🏻🙏🏻 Tahin helvası da mesela bende çok etkili 🙈
elmalikurabiye MacidEvrenFeray o da kilo aldirir ama yaa. Deniyorum bakalim duzenli baslayamadim ama insallah etkisini gorurum. Gunde 3 kez 20 damla di mi
MacidEvrenFeray elmalikurabiye düzenli içince takip edin etkisini göreceksiniz inşallah 🙏🏻 Ya aslında çokta kilo yapmadı ben her sabah kahvaltı da 2 çatal yiyorum 11 kilo almıştım hamilelikte şimdi 18 kilo vermişim. Bebeğime hiç mama vermedim şülür hep yetti ama kendime devamlı yulaflı kekler yapıyorum içine hatta dut kurusu yumuşatıp koyuyorum falan 😅 Emzirince gidiyor sanki kilolar ♥️
aysekayammm elmalikurabiye bende kullandım hatta yeni doğum yaptığımda doktorum yazmıştı reçeteme. Bende işe yaradı şuan oğlum 3 aylık hâlâ da evde bulundururum ne olur ne olmaz diye. Tavsiye Ederim