Buket57 Kızlar bebeklerinize mama kullanırken kaynatılan suyu ne zamana kadar kaynatıp kullanıcaz? Kaç aylık olana kadar 🥰 mama bırakana kadar mı ondan sonra normal arıtma suyuna mı geçiyoruz?
1Annevekizi Buket57 doğduğundan beri suyu kaynatıp ılitip öyle kullanıyorum ilerkki zamanlarda nasil olur bakalım 🥲
Betelgeuse_ Buket57 ben 1 yaşında kaynatmayi birakmistim içme suyunu. Mama icseydi onu da o sekilde yapardım heralde 😊
kimbumadam Buket57 Doktorumuz kaynamış su vermeyin cam şişe su verin dedi. Marka arayışındaydım bende
MiraySu55 Buket57 şöyle diyeyim hep hazır su kullandım çeşme suyu kullanmadım ya cezvede ılıştırdım mama yaptım yada suan termos a koyuyorum baya kaynatıp biraz sıcak sudan üstüne normal hazır sudan koyup yapıyorum. İçtiği suyuda direk verdim
Buket57 1Annevekizi bende o şekilde kullanıyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum öğrenmek istedim 😊 kaç aylık bebeğiniz
1Annevekizi Buket57 8 aylık köşede cam şişede ve termosta ayrı suları var bu şekilde kolaylık oluyor :)
Buket57 1Annevekizi benim kızımda 8 ay 11 günlük 🤩 normal içtiği suyu kaynatmıyorum ben cam şişede alıyorum ya da hayat bebek suyu alıyorum direk içiriyorum 🫠
1Annevekizi Buket57 ya aynı yaştalar dicem 😂 Ben içme suyunu kaynatmamin sebebi ılık olsun diye çünkü soğuk olursa sancı vs yapar diye tergin oluyorum o yüzden hep ılık vermeye çalışıyorum 🥲
Buket57 1Annevekizi zaten petekler yanıyor ya ben salonda tutuyorum içme suyunu genelde ılık oluyor🥰 bence sizde öyle yapın,soğuk olmuyorki siz bilirsiniz tabi yinede. Doğum günü tam olarak ne zaman sizin yavrunuzun😇
1Annevekizi Buket57 ya onuda yapıyorum petekelrin üstüne de koyuyorum bazen suyu ama alışkanlık da olmuş herhalde içim rahat etmiyor 🥲 2 mayıs 8 ay 5 günlük ❤️
Buket57 1Annevekizi 27 nisan da ben doğurdum canım 8 sene bekledik tüp bebek benim kızım🥰 bazen yaptığım çorbasına bile kaynattığım suyu koyuyorum ben alışkanlık böyle bişey evet 😃
Buket57 1Annevekizi çok şükür canım🤲 Rabbim gönülden isteyen bekleyen herkese nasip etsin anne olmak bambaşka,çok zor ama çok da güzel🩷 Allahım bizlere bağışlasın canları sağolsun.
Buket57 MiraySu55 teşekkür ederim🥰 bende öyle yapıyorum bazen,normal içme suyunu cam şişe alıyorum şu anda arıtmadan direk vermedim daha aslında versem olur dimi 🫠