Satranc Kızlar nerede görev yapıyor sunuz rahat mısınız ? Benim eşim polis Mardin deyiz rahatız . Tayin çıkma durumu da var ama ipka vereceğiz sizde durumlar nedir
cihangirm Satranc ben polisim eşim askeri personel İstanbuldayım besiktas lojmanlarda oturuyoruz tayin yazdık açıkçası istanbuldan gitmek istiyorum trafiğinden kalabalığından bıktım
tinna _aysel_kilic_kivanc İstanbul Sarıyer Maslak eşim askeri personel il jandarma Komutanlığında lojmandayız çok güzel bir yer herşey lojman içinde metro her yere ulaşım çok rahat havalimanına metro 🚇 iş yeri Çekmeköy
Acer tinna eşiniz kaç senelik ve askeri personel derken uzman csvus felan mi bizde İstanbuldayım esimde uzman ama bizde öyle bir durum olmadı seneye tayin cikicak onu bekliyoruz
Hariybo Satranc evet polis dogudayiz bizde 1 sene daha kalmak için ipka verdik bakalım.Kabul edecekler mi yoksa tayinciyiz
tinna Satranc 😂 neden öğle korkacak bir şey yok ki sonuçta İstanbul’un bi ilçesi çok rahat öğrenirsin zamanla gider gelirsin her türlü alışırsın. 😂 hiç bilmediğimiz ne yerler gördük insan bile yoktu bura cennet bahçesi
Hariybo cihangirm inşallah gonluzce olur herşey İstanbul’dansa doğu daha rahat. Eskisi gibide değil zaten bitsin gidelim modundaydik ilk geldigimizde şimdi ipka verdik 😀
Karpuzlufistiksarma Umaysukusunannesi bir sene daha kalmak istemek oluyot kabul olursa 1 yıl daha kalıyor aynı şehirde
mom-1 Hariybo böyle seyleri okudukca seviniyorum şuan zorunlu sebepten doguya gitmek icin can atıyoruz insallah pişman olmayız diyoruz da olmayız gibiii
cihangirm Hariybo bende öyle düşünüyorum herkeste sizinle aynı görüşte doğudan gelmek istemiyor vallahi biraz kafa dinleriz mali olarak ta toparlanıriz diye düşünüyorum inşallah sizde kalırsınız gönlünüzce olur
Hariybo mom-1 Yani imkan olarak hiçbir şehir istanbul ile yarışamaz ama eminim geldiğinizde mutlu olucaksiniz çalışma olarak rahat hastane postane rahat gerçi ben küçük sehirdeyim ona göre konuşuyorum
Ebrarergun123 mom-1 valla bz istanbuldaydık özlüyorum suan orayı krda daha rahat çalışıyordu doğuya gore eşim burda sıkıcı ve cok yoğun
mom-1 Hariybo her yer kücük be orda ne güzel işte 😊 istanbulda cok da gezmiyoruz ki gezen bi cift degiliz dogayı seviyoruz o yüzden bunalıma girmem en azından
Mslm_bzkrt Bitlis tatvan dayz güzel bı ilçe bız sevdik hatta 2.şark görevini de uzatıp burada yapacagız. Tek sorun bıraz kışı uzun ama doguda genelde böyle. Çocuklarınla eşinle gidip gezecegın rahat bi yer burasıda 🥰
yamacefem berkinannesi_ bizimde tayin geçen sene Bingöl çıktı ama maalesef aile görülemeyen bölge diye eşim orada bizde izmirdeyiz