terazikadini balkizannesii deterjanını değiştirin cildi hassas belliki atopik cilt tipi gibi duruyor doktora sordunuzmu
balkizannesii terazikadini sordum bol bol nemlendirmemi söyledi ama yok yani geçmiyor günde 2 kez nemlendirici kullanıyorum masaj yapıyorum yine aynı oluyor
Linayaz7 balkizannesii kurumuş giib gördüm cildi yoğun nemlendirici lazım ama burdakilerin hepsi krem önerse de mutlaka çocuğunuzun doktoruna sorun
terazikadini balkizannesii la roche posay baume ap alın Benim bebeğiminde yüzü böyleydi sadece her gün 2 defa onu kullandım geçti şuan yok
mehtapppppp balkizannesii benim oğlumda böyleydi hatta daha kötü doktorumuz linola krem sür dedi diğer kremlerle uğraşma dedi gerçekten de öyle hemen geçirdi. Dalinin herşeyi bebeklerin vücudunu kurutuyor bence
mehtapppppp balkizannesii olabilir annemde dalin vardı iki kere yıkadım saçlarını vücudunu çok kurutmuştu o zaman anladım sonra anneminkini de değiştik
srgl3362 balkizannesii ben müstela losyon kullanıyorum koltuk altı kulak arkası pişiğine bile çok iyi geliyor yarım saat içinde geçiriyor
Alerjikrinit balkizannesii ecowell yeterli aslında yaşadığınız yerle alakalı da olabilir kaç aylık su içiyor mu
balkizannesii mehtapppppp goon vardı onu da kullandım ama değişiklik olmadı ben zaten her banyoda şampuan kullanmıyorum 2 duru suyla yıkıyorum 1 şampuanlıyorum yani ayda ortalama 3 kez şampuan kullanıyorum 😮💨
mehtapppppp balkizannesii birde kış bebeklerin cildi çok kuruyor bol bol nemlendir bizimki 1 ayda geçti
balkizannesii mehtapppppp geçer inşallah ben nemlendirmeye devam edeceğim teşekkür ederim size de 🙌🏻☺️
-elizsmom balkizannesii ilk dogdugunda dalin almıştım ve hiç memnun kalmadım dalin aşırı kurutuyor şampuanı da yağıda kullanmayın benim bebeğim de aynıydı başta onları kullanmıştım sonra mustela Şampuan aldım düzeldi
balkizannesii -elizsmom Bu şekil oldu göğüs ve karın kısmı da kurulukla birlikte 3 ay 20 günlük var mıydı sizde de böyle bir sorun
balkizannesii -elizsmom bu ne olabilir fikriniz var mı neyden olabileceğini asla düşünemiyorum gerçekten 🤦🏻♀️