Zumra_Fatma Badeseyma cok vitaminli ama kizima bende som 3 4 aydir ki veriyorum mercimek corbasini bile yeni yeni iciyor cnku mercimege alerjisi vardi kanli pisik olurdu cok sukur artik icebiliyor corba yiyebiliyor koftesini
waffle-seven-anne oglumubeklerken tqmam canim yesil mercimegi bende veriyorum ama briaz ezip veriyorim 1 2 ay bekleyim eriste icin
oglumubeklerken waffle-seven-anne aynen bekle canım ne olur ne olmaz söz konusu çocuklar olunca insan tüm doğruları unutuyor 🥲
svda37 Badeseyma bende oğluma köfte pates ve sebzeli bulgur pilavı yapacağım yanına da salata ve meyve suyu 😍
svda37 Badeseyma evet hepsinden azar azar yıyor. 28 aylık iştahı var ama bi türlü kılo alamıyor 12 kılo henüz
Hcccrn Badeseyma ben ıspanaklı mücver yapıcam ayranla yiyor 13 aylık bebeğim madem kahvaltınızda yumurta yokmuş hem yumurtasınıda yemiş olur
Badeseyma svda37 benimki önce kademeli azalttım sonra birden kestim rumel sürdüm bak dedim uf oldu dedim
Deletedmom_110 Badeseyma öğlen mercimek soğan sarımsak ilik suyu patates havuç az da tereyağ kimyon çorba yaptım yedirdim yoğurtla