Badeseyma Kizima öğle yemeği ne yapcam kararsızım fikir alabilir miyim siZ neler yapacaksınız ne yaptınız yada
oglumubeklerken Badeseyma valla oğlum 2 yaşında öğle yemeği genelde corbadir. Ya da kuskus veya erişte yer yoğurtla. Disardaysak simit meyve vs yer.
waffle-seven-anne Badeseyma portakal suyuyla veya nar suyuyla irmikli muhallebi yapabilirsin canim. Ya da meyveli yoğurt felan verebilirsin
HappyQueen Badeseyma bebeğim 19 aylık olacak bizim genellikle öğle yemeklerimiz çorba oluyor, sebzeli markarna, mücver vs bunları yapıyorum 🥰
Badeseyma oglumubeklerken genelde bende çorba iciriyorumda sabah kahvaltısıni yapmadı açtı bende çorba icirdim öğlen tekrar çorba icmez
Badeseyma Birgocmenkustuo teşekkür ederim afiyet olsun bebislerimize bende yarın yaparım artık onu 🥰😘
waffle-seven-anne oglumubeklerken eristeyi kac ayliktan itibaren verdiniz benim bebegim 8 aylik yutabilie mi ki acaba sehriye corbasini felan iciyir taneli seyleri de yiyorda hamur ya biraz bogazina yapisir mi acaba
Badeseyma oglumubeklerken bende genelde öyle yapıyorum da dünde makarna yaptım sabahta çorbayı icince ne yapsam diye kaldım erişte yapcam teşekkür ederim 🥰
oglumubeklerken waffle-seven-anne eriştenin yemesi biraz zor oluyor ya valla ben 9 10 aylıkken falan yeşil mercimekli eriste yapiyordum yiyordu ama 1 2 Ay bekleyin isterseniz direkt erişte yedirmek için
Badeseyma HappyQueen benimkide 18aylik çorba makarna falan da dün yaptım makarna sabahda çorba icince şaşırdım ne yapim diye
waffle-seven-anne oglumubeklerken tqmam canim yesil mercimegi bende veriyorum ama briaz ezip veriyorim 1 2 ay bekleyim eriste icin