Yigitoglum_2 Dalın kullanıyordum ama bebeğimin cildini tahriş etti.. biya varmış içinde.. önerebileceğiniz şampuan var mi
[silindi] Yigitoglum_2 bzıım de oleydı doktorumuz hemen dalın mı kullanıyorsun dedı evet dedim unı Baby onerdı onu kuallnıyorum suan cok memnunum
Scorpionesi Nurse harveys ve bübchen kullandım, herhangi bir problem yaşamadım, bitkisel içerikli şampuanlar.
Sarisin Yigitoglum_2 migrosun kendi ürünü minies yeni çıktı denemek için almıştım çok beğendim. Üreticisi eczacıbaşı
Roniya Yigitoglum_2 mustela, sebamed, nivea, büchen, unibaby kullandım. Bebeğim boynunda ve gıdısında sürekli pişik oluyordu. Egzamaya çevirmeye başlamıştı. Chicco aldım. Çok memnunum
Zeynepburak Bende dalin kullaniodum çok kuruttu bebeğimin cildini mustelaya başladım şimdi gayet memnunum o kuruluk gitmeye başlamış
PamukEcem Yigitoglum_2 mustela kullanıyorum doğduğundan beri ve çok memnunum. Bebeğimin kafasında hiç konak bile olmadı.
Ckubra Yigitoglum_2 cildi kuru galiba oğlumunda öyle oldu ben doğduğundan beri mustela hassas ciltler için olanından kullanıyordum bugün çok kuru ciltler olanını aldım denedim sonra bebekler için olan vazelin sürdüm tek seferde bile farketti aşırı rahatlattı biraz pahalı ama 4 ay kadar gidiyor doğal içerikli, için rahat kullanabilirsin.
PamukEcem Yigitoglum_2 ben doğduğu zamandan beri konak önleyici köpük şampuan kullandım. Yeni bitti . Şimdi saç ve vücut şampuanı yazan kutudan aldım.