Keremozaninannesi Rengin kabuğuyla 4 e böl aç karnına içebiliyorsan iç ama tadı kötü olduğu için tok içmiştim ben hamile kalmak için içmiştimde 😊
Rengin Denizbey doğrudur tadı kötüdür de bunu çok kişiden duydum ve bu mantar belası canıma yetti o yüzden denemek istiyorum
Esrahr Bana da doktorum fitil krem ve hap verdi. Ama fitili emzirirken kullanamıyorsunuz. Halbuki emzirdiğimi söylemiştim. Fitil kullanımı bittikten 3 gün sonra emzirmeye devam ediyorsunuz. Emzirirken kullanılabilen fitil var mı acaba?
[silindi] [silindi] Uzun süreli ve geniş alana uygulamayarak kullanabileceğimi söylemişti doktorumuz. akıntınız varsa sadece bi kadın doğuma görünün mantar tarzı bişey olmayabilir.
[silindi] Alyask ya cnm bende su gibi akıntı oluyor 😔ecznede vajinal krem verdi bazrn geçiyor bazen geliyor korkufsn doktarada gidemyrm
Prensesannesi33 Denizbey canım ilk evlendiğimde oldu delirecek gibiydim kaşıntıdan. Medikal ilaçları anlatmıyorum emziriyormuşsun. Öncelikle şeker kesinlikle tüketme şeker besliyor mantar hücrelerini sirke ve suyu bir e bir karıştır her banyoda o bölgeyi yıka biraz bekle 10 dk kadar sonra durula bol bol probiyotik gıdalar tüket ev yapımı yoğurt gibi ve sarımsak yutabiliirsen eğer yut günde bir tane
Bircicekbirbocekannesi Denizbey trosdy krem kullan çamaşırlarını sirkrli suda beklet hepsini birden camasir suyuyla en yuksek derecede yika. Mantar bitince kremi bi sure daha kullan ve çamaşırlarını yenile kendini her tahretlenmede sirke ile yıka kremi bi sure esinde kullansın ondanda sana tekrar atlar bide her tahretlenmeden sonra kendini kurut mutlaka iyice mantar nemli oryamda çoğalır çünkü
balannesiii Denizbey fitil kullanman gerek canım ama emzirirken kullanılıyoemu bilmiyorum bence kullanılıyodue cünkü doktor bana hamileyken vermişti eğer almazsan ilerler birde kremide var