Deletedmom_110 Aslananne1 aldım ss süper tamam haftada 2 yapıcammm suyudaaa haftaya cumartesi yaz cam sana😂😂
Aslananne1 Deletedmom_110 aysegul Demirsoyun bir çok egzersiz videoları var hepsine bak canım çok iyi bi hoca diğerleri gibi kasmıyor seni motive etmesi çok güzel 👌
Deletedmom_110 Aslananne1 yavrum benim göbek buruşuk sarkık bu ne yapsan olmaz da en azından sıslıgı gitsin😀😀😂
Aslananne1 Deletedmom_110 💪💪💪 düzenli beslenerek ekmek yağlı şeyler abur cubur lari birakarak ve bu gönderdiğim sporlari yaparsan haftada 2 kilo gidiyor ben öyle verdim bir hafta da 2 kilo veriyordum😊
Aslananne1 Deletedmom_110 olsun karışıklığı Kocan görüyor sadece o sorun etmiyorsa bosver disardan kıyafet giydiğinde ki görünümüne bak sen😊
Deletedmom_110 Aslananne1 etmediğini söylüyor bana diyor ki ne farkediyor 58 olunca ne oluyor diyor 😂
oglumubeklerken Deletedmom_110 sabah kalkıp tuvaletinizi yaptıktan hemen sonra tartılın su içmeden. En doğru sonuç o zaman alınıyor. Bi de tartı parke üstünde falan olmasin banyoda tartılmak daha doğru oluyor zemin olarak
Deletedmom_110 oglumubeklerken evet fayanstaaa tartılıyorum en iyisi sabah tartılıp kaldırıcsmmm tartıyı günde 30 kere cıkıyorum