minikpandam-_- yaramaz_bocegim kendiniz mi kuaför mü kuaförse değiştirin evde kendiniz yaptıysanız başlangıç için normal evde yapıyorsanız bitince masaj yağını sürün hem rahatlatıyor hem çıkmayan kalıntılar çıkıyor ben evde 25 dk falan yapıyorum
ikibebebiranne_ Doğum gibi evet ama örtü olmuyor üzerinizde şak şak çekiyor agdayi bebek poposu gibi oluyor 😃
CaninannesiCemre yaramaz_bocegim Sonrasında tertemiz mis gibi oluyorsunuz ,hiç tedirgin olmayın 🤭🤗 ama alışık olmadığınız dan ilk başta zor gelebilir
ikibebebiranne_ yaramaz_bocegim tabi yapıyor heryerinizi aldirabilirsiniz onlar kendisi gördüğünü alıyor çokta rahat oluyor
yaramaz_bocegim CaninannesiCemre ben uyuşturucu krem sürüp gidicem ama hemen alırlar mı rastgele Bi kuaföre girsem
CaninannesiCemre yaramaz_bocegim Ama öyle her yere de gitmeyin,temizliğinden emin olduğunuz bi kuaför bulun🙏
EsOsAb11 Ağda gibisi yok tertemiz oluyor. Ben kendim yapıyorum ama hamileliğin son aylarında eğilemediğimden mecburen ilk defa kuaföre yaptırdım aşırı utanç verici bence ama 5 10 dkda bitiyor
Poncikkkk yaramaz_bocegim kuaförde en rahatı 5 dkda bitti altında bir çeşit lastikli örtü oluyor doğum kadar acmıyorsun bacaklarnı eğer bukadar hassas isen sir ağda ile çok kötü olur özel bölgen