Mrsada yüzü koyun yatırınca kafasını kaldırıyor kısa süreli sonra ellerini yiyor kafayı gömüp emzirme yastıgının üstüne koyuyorum yüzü koyun kendini ayaklarıyla pati ceker gibi iteklemeye çalışıyorkucama alınca tutuyor ama bagzen dengesini kaybediyor salıyor kendini dönme eylimi yok bagzen kolunun üstüne yatırıyorum kendini sıkıp geri sıtı üzerine geliyor bagzende yüzü koyun düşünce kafasını kaldırıyor kolunu altından cıkaramıyor aglıyor oyuncak uzatınca cırpınıyor ama elini uzatıp almıyor ben tutuşturunca eline agzına götürüyor iki elini gögüsünde bagzen buluşturuyor kucagımda destekli oturuyor boynu sola dogru yamuluyor dizime yatırınca kendini sıkıp hafif kalkıyor ama baş parmaklarını sıkıp genelde yumruk yapıyor bagzen iki elinide sıkarak yumruk yapıp havaya kaldırıp bakıyor birde yerde yatıyosa hafif çenesini kaldırıp saçına bakıyomu gibi düşün nesnelere bakıyor yada yerdeysek koltuga bakıyor nesneleri takip ediyor göz kayması ilk aylarda vardı şuanda yok kulak desek sese duyarlı hatta yüksek seste korkup aglıyor lütfen belliki bu konuda bilginiz var yardımcı olursanız sevinirim