ahkalbimm yaseminkaraca nisan a kalmayın bir nörolojiye götürüp mr çekilsin. İnşallah korktuğun gibi değildir. Varsa da inanın fizik tedavi çok işe yarıyor. Hemde erken gitmiş olacaksınız.
yaseminkaraca ahkalbimm bi istenen kagıtta mrg beyin kontratsız yazıyor bir digerinde ise mrg beyin swı isteniyor inşallah derdi veren allahım dermanımızda verir
yaseminkaraca Slmrkn inşallah umarım dediginiz gibidir bana şunu yap iyi gelir diyebiliceniz birşey varmı lütfen varsa söyleyin
yaseminkaraca ahkalbimm merhaba nasılsınız size bişey sormak istiyorum sag elini kasıyor hiçmi açmıyordu birde o baş parmagını hiçmi açmıyordu hepmi avuç içine büküktü hiçimi hareket ettirmiyordu parmagını rahatsız ediyorum kusura bakmayın merak ediyorum cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
ahkalbimm yaseminkaraca merhaba canım kusura bakma şimdi gördüm. Bak şimdi foto atayım bak. Sol elinde birşey varsa sağ el yumruk ve bükük oluyordu. Veya bir işle uğraşsa. Dediğim gibi halen daha yumruk.
Britneyspears Tomografi için neden Nisanı bekliyorsunuz özelde gidin bugün yarın çektirin Çoğu yorum doğumla ilgili yazmış ah keşke normal doğumda ısrarcı olmayıp sezaryen olsaydınız bunlar yaşanmazdı 🙏🏻😔
ahkalbimm ahkalbimm Burada 7 aylıktı yaramazlık yaparken 😂 yemek tabağına dalmıştı da. Burada sol eliyle yemeği yiyordu sağ eli böyle
yaseminkaraca ahkalbimm yani şunuda diyebilirmiyiz sol eliyle tutugu oyuncagıyla sag eliyle oynayamaz çünkü sag elde yumruk olur degilmi
ahkalbimm ahkalbimm Bu fotolarda hep sol elinde birşey varken çekildi. Şimdi içe doğru büküklük çok az yumruk yapma da az ama yine de var.
yaseminkaraca ahkalbimm peki kendi hiç açmazmıydı hep böylemi dururdu benim oglum arada açıyorda ondan sordum canım genelde kapalı ama bagzen açık emzirirken kıyafetimle felan oynuyor tutuyor felan
Ftm124 yaseminkaraca hacettepe üniversitesi çovuk bölümğne randevu alın. İnşallah bir sıkıntınız yoktur tortikollis için de özel tıp merkezinden pediatrik tedavi alın lütfen. Geçiyor çünkğ
yaseminkaraca Ftm124 randevuyu nisanın 2 sine aldım sonuç cıkar çıkmaz zaman kaybetmeden ne gerekliyse yapıcam inşallah
yaseminkaraca ahkalbimm peki mr demi cıkdı rahatsılıgı doktor ne dedi bi ilaç felan kullandınızmı bide fizikle tamamen normale dönermiymiş