happymom1 Merhaba kizlar. Happy momdan yeni mezun oldum aranıza. Kızımın cisli bezinde pembe lekeler oluyor. Hemşirelere sordum kız çocuklarında olur dediler ama açıklamada yapmadılar yaşayan oldumu aranızda
Deletedmom_89 happymom1 kız çocuklarında olur diye bir şey yok. Yeterli beslenemeyen bebeklerde okuyor su azlığından. Bu hemşireleri kim mezun ediyor da böyle salıyor meydana anlamıyorum.
happymom1 hunilimomy az önce doktordan geldik yetersiz beslenme falan demedi suda demedi kız çocuklarında olur dedi
rosemom_ Bizde de olmuştu. Tam beslenememekten demişlerdi. Doktora sordum su azlığından dolayıdır dedi. Daha çok besledim hem çiş yapmaya başladı hem bır daha o pembe leke olmadı
Beyzaveduru Beslenme yetersizliğinden olur bol bol emzirin sütünüz tam gelmediyse mama da verebilirsiniz. Sarılık olmasın bebeğiniz
Bircicekannesi59 Deletedmom_89 kiz çocuklarında oluyor doktorumuzla sana bildiğim halde görüştüm kiz bebeklerde oluyor anneden gecen hormonlardan kaynakli geciyor ise tabi devamlılığı varsa aclik olabilir
ace42 happymom1 siz kendiniz bol bol su için bazen o yüzdenden de olabilirmiş bol bol emzirin nedeni kristallenme yeterli beslenemediği için oluyor
Deletedmom_89 beyazbeyza Allah asm hemşirelerine düşürmesin kimseyi. Geçen sağlık raporu için gittim de aile hekimine illa hemşireyle tanış dedi he tamam tanışırım diyip çıktım 😂😂😂
Bircicekannesi59 happymom1 bebegim 3 ,4 günlükken fark ettim oluyormus kiz bebeklerde doktorumuza sorduk
Bircicekannesi59 happymom1 kiz bebeklerde oluyor anneden gecen hormonlardan kaynakli yaşadık ve doktora sordum boyle soyledi
Efsane_ayaz happymom1 Yok ilerde yaşayacağı adet belirtisihdusbaoan😂😂😂 hemşirenin kafaya bak hey allahımya Benim oğlumda da olmuştu ilk zamanlar beslenme yetersizliğinden oluyor, bol bol besleyin geçiyor
Deletedmom_89 Bircicekannesi59 sizin bahsettiğiniz başka bir durum regl kanaması gibi. Bu pembelik dediği ürik asit kristali susuzluk yani az beslenme durumlarında olur.
minikveannesii happymom1 rengi pembe ve turuncu olabilir yenidoganlarda normal bişey benimde basma geldi doktora sordum yenidoğan bir bebek için normal bikac kez takrar etti sonra düzeldi.ha birde yetersiz beslenme falan diyorlar ama korkma yenidoğan bı bebek için normal
happymom1 minikveannesii evet doktor da demedi yetersiz beslenme diye rengi turuncu zaten pastel tonlari
zk1611 happymom1 benim oğlumdada vardı turuncu leke doktor normal demişti zaten bir iki defa oldu sonra olmadı
yagmure17 happymom1 2 günlükken bizdede oldu beslenmesini artırdım daha da olmadı canım emziriyorsan daha fazla emzir