Atlasligunler Kızlar çok komikler bu bebeler ya. Benim oğlumun ismi Atlas. Kendisine hep Atete diyor. Telefonu verip Atete diyor yani kendi videolarını izlemek istiyor. Sizin bebisleriniz isimlerini nasıl telaffuz ediyor?
Asel_aygn Atlasligunler kızımın ismi Asel Duru kendisine Asel dudu diyor 28 aylık birde kardeşi var 5 aylık Alparslan bebek apaslan bebek diyor 🥰
Gizmokzilla Atlasligunler benim bebeğim henüz adını söyleyemiyo ama arkadaşımın oğlu eşime vivi diyo adı veli 😅
birfincantuzruhu Asel_aygn adını tek söylemez ben nolur nolmaz diye ilk öğrettiğim şey adı soyadı anne ve baba adı oldu 😂 Şimdi ad soyad vermeyim de adı Ediz sonuna da soyadı 😂
Zuhal44 @Atlasligunler benim kızım ilk baba anneden önce kendi ismini söyledi çokda güzel söylüyor kolay diye herhalde ismi ada
LavininAnnesii Atlasligunler 27 Aylık🌸Benim adımı babasının adını hatta anneannesinin babaannesinin adını bile düzgün söylüyor ama kendi ismi zor geliyor sanırım😃
Yagmur_24 Ayy ne tatlı yorumlar var gülümsettiniz şu an🌺🌺🌺 benim kızım daha bebecik söylemiyo ama merak ediyorum nasıl diyecek😂😂🌺🌺🌺