Oglusgul Merhabalar bebeğim 11aylık devlet 2 yaşından önce sünnet yapmıyormuş. Özelde 5 bin 6bin civarı okadar durumum yok şuan. Evde yaptırsam bşybolur mu yaptıran var mı acaba
Esrafrkn Oglusgul bız evde yaptırdık işinde uzman birisi olursa evde yapılmsında bı skıntı olmuyor bence ç
[silindi] Oglusgul hangi devirdeyiz ya evde sunnetmi kaldi herhangi bi komplikasyon gelisse evde nasil mudahale edilecek?
Bus1903 Esrafrkn benimki sünnetli ama bunu merak ettim açıkcası evde nasıl oluyo sünnet eski sünnetcilerden vs gelip mi yapıyo
Tugce0142 Kepekekmegi cahiliye devriyle ne alakası var eskiden herkes evde yaptırıyordu uzman olduğu sürece hiç bi sorun olmuyordu sonradan sonraya yasaklandı evde sünnet
SevimliHayaletCasper [silindi] kaldı evet doktorlar geliyor eve. Herhangi bir sorun oluşursa da yine doktor müdahale ediyor.
[silindi] SevimliHayaletCasper doktorunda eve geldigini ilk kez duyuyorum doktor degilde eski usul sunnetci olmasin o bilemedim🤔
neanladinyurdagull Oglusgul 5 aylıktı evde yaptırdım hiçbir sorun yaşamadık çok cabuk iyileşti uyurken oldu ağlama sızlama hiçbirşey olmadı
Kepekekmegi Tugce0142 iyi ablam evde yaptır bir sıkıntı çıkarsa da koşa koşa hastaneye yetiştirmeye çalışırsın. Ev hastane kadar steril olamaz mikrop kapsa siz çekeceksiniz sıkıntıyı
SevimliHayaletCasper [silindi] hayır üroloji doktoru geliyor. Yanında da sağlık personeli oluyor 2 kişi geliyorlar. Hastanede de görevini yapmaya devam ediyor.
incitanem5 Oglusgul Durumunuz yoksa 2 yaşını bekleyin devlet hastanesi tercih edin bence. Ev devri bitmedi mi
Oglumvebennnn Oglusgul kuzenim yaptırdı devlette özellikle hemde 3aylliken bende bekliyorum hidrosel var bizde yapilirmi bilmem
tuzludakota Oglusgul 2 arkadaşım da evde yaptırdı bi sıkıntı olmadı şükür işi bilen birine yaptırmak da fayda var
Glcntna Oglusgul ben klinikte bile yaptıramadım hastanede yaptırdım allah korusun bişi olsa ani müdale gerekebilir diye
Maka_Paka Somestirda Evde sünnet ettireceğiz. Cerrah tanıdığımız var kırmadı bizi sağ olsun. Gelip yapacak