bebek0142 rose123_ reflüsü kaçıncı ayda bitti ya benimde bebeğim reflüsü var galiba her beslenme sonrası kusuyor gece bilr yavrum emerken uykuya dalıyor ama o kusma geri uyandırıyor
Neslidy rose123_ kacinci ayda bitti benim bebegim 6 aylik inanilmaz kusuyor ve surekli acikiyo bu yuzden
rose123_ bebek0142 5.5 6 aylıkken bitti ek gida vs başlayınca bide benim kızımda dk başı kusardi sürek li usdunu degistirirdim maflor plus kullanıyodum bende sürekli başını beklerdim kusacak die
nslhnustnl berenmomn ayyy benimde aynı ama dediğin gibi doğduğundan beri aynı oda, loş ışık, aynı saatler ve alarm kırıp uyandırmadan emzirme. Öğlene kadar bile uyuyor😂😂
berenmomn nslhnustnl demek ki düzen önemli ya. 4 aydır dışarı çıkmıyorum😂 olan bana oldu. Aynı oda dediğin gibi aynı ışık. Bugün ufak çaplı bir tatile gideceğiz farklı oda olacak bakalım nasıl olacak
nslhnustnl berenmomn ben gezmeye gidince biraz sıkıntı çektim hem dışarıya çok odaklı bu aralar insan vs olunca uyumuyor hep bakınmak istiyor ve tabiki uyutuyorym ama evdeki gibi uyumuyor belli bir süre sonra uyanıyor 😬😔
bebek0142 rose123_ ilaçlar hiç fayda etmiyor ya bende boşuna kullanmak istemedim. Süreci kabullenemeyen baska çare yok gibi.
anonim96 rose123_ benim sadece gece delilsiz uyuyor 6 saat Kollarını sarıyorum beyaz gürültü açıyorum ama gün içinde akşama geceye kadar hep kucakta yada memede 😩
rose123_ bebek0142 benim kızım çok küsüyordu mecbur kullandım yine damla biraz fayda etmisti gelisimi 8cin mecbur kullndim