Sevval1507 benimoglumukurtarinesraa yanlış anlamissiniz bnce ya kırkı çıkınca yada yürümeye başlayınca ölmüş demek istemiş net bilmediği için
Sevval1507 Aliceharikalardiyarinda tamam tıp konusuna inanıyorum da nazardan olebileceklerine siz neden inanmıyorsanız? Belki diğer altı çocuğunun bebekligi cirkindi olabilir yani ha bebek çirkin olmaz anlatmak istediğim çirkinlik göze görünümlü degillerdir
MaKBiLe__KrAL_35 Sonsuz32 kesinlikle nazar diye bişey var… Oğlumun genetik rahatsızlığı var… Ortanca kızım yeni doğduğunda ikisi bir oldu bunalttı bende eşimi aramıştım gel de oğlanı bi gezdir de gel diye eşim de traktörle gelmiş traktörle gelince çok sevinmiş çok sever traktörleri alkış yapa yapa çarşıya gitmişler çarşıdaki adamlar hani bu çocuk hastaydı bu çocuğun neresi hasta siz çocuğun üstünden para almak için hasta dersiniz demişler o akşam çocuğum yandı… Çocuğumun içinde hastalık dışında değil ki Millet zannediyor ki hasta denilince illa yatalak olacak… Yine aynı şekilde bu çocuğun neresi hasta diye konuşulmuş çocuğum 2 kere ateşli havale geçirdi Rabb’im kimseyi evladıyla imtihan etmesin gerçekten çok zor…
koyunshaun MaKBiLe__KrAL_35 Allah razı olsun o yüzden sürekli üzerlik otuyla evi tütsülerim dualar okurum
Ftsyckk Sonsuz32 Ay Allah korusun yavrularımızı 🤲 bazen ben instagramdan fotoğrafını paylaşıyorum az kişi görüyo aslında.. Arkadaşlarım paylaşıyor çocuklarıyla özeniyorum bende.. 5.bucuk aylık henüz küçük tabi.. Eşim ve kaynanam paylaşma diyor sonra vicdan yapıyorum. Bana paylaşma diyorlar kendileri herkese eşe dosta whatspptan fotoğrafını atıyor ama… fenomenlerin binlerce takipçi di var onlar sürekli paylaşıyor onlara nasıl nazar değmiyor acaba.. hiç çekinmiyorlar
mirayyldrm19 Sonsuz32 esimle sevgiliydik esimde yanima gelirken papatyali kolye ve bileklik yaptırmış hediye ben eve gittim kuzenim geldi heyecanla ona gösterdim neyse aradan cok az zaman gecti bileklik kendi kendine koptu kuyumcuya goturdum tamir bile yapamadilar
mirayyldrm19 Merve43 haklisiniz fenomenlerin cocuklarina birşey olmuyor mesela 😂 nazara inanıyorum ama her ölenin nazardan olduğunu düşünmüyorum
MaKBiLe__KrAL_35 koyunshaun nazar deveyi kazana insanı mezara sokarmış… Benim oğlumun genetik rahatsızlığı var ama içinden dışardan demezsin hasta diye… Her neyse benim ortanca olunca (kızımla oğlumun arası 1.5 yaş) ikisi bir oldu bunalttılardı beni bende eşimi aramıştım gel bunlar bunalttı beni oğlanı bi gezdir de gel diye eşim de traktörle gelmiş traktörle gelince oğlum çok sevindi traktörleri çok seviyor neyse oğlum traktörde alkış yapa yapa çarşıya gitmişler çarşıdaki adamlar demiş ki hani bu çocuk hastaydı bunun neresi hasta siz çocuğun üstünden para almak için hasta dersiniz demi demişler o gece oğlum yandı… Milletimiz çok cahil hasta deyince sanıyorlar ki hep hasta olacak yatalak olacak öyle zannediyorlar… Oğlumun hastalığı dıştan belli olmadığı için bu çocuğun neresi hasta diyorlar hep o yüzden oğlum 2 kere ateşli havale geçirdi Rabb’im kimseyi evladıyla imtihan etmesin gerçekten çok zor evlat….
Aysenurrr42 Sonsuz32 nazar vardır hatta peygamber efendimizin sözü diyor sanmayın ki mezarda yatanların hepsi hastalıktan oldu bir çoğu nazardan oldu diye nazar deveyi kazana insanı mezara sokarmis ki çok doğru mu benim 1 tane dayım nazardan vefat etmiş ben kendim küçükken nazar değdi ben aynı anda hastalandım o zamandan beri hastalıklarla uğraşıyorum abimde öyle olmuş abimde nazardan üst üste havale geçirmiş 1 ay hastanede yatmış Rabbim kimsenin başına vermesin Allah korusun
MaKBiLe__KrAL_35 Aysenurrr42 ay kız benim de oğlum 2 kere ateşli havale geçirdi… Oğlumun genetik rahatsızlığı var ama kimse demez hasta diye çünkü rahatsızlığı içinde her gören bu çocuğun neresi hasta diyorlar o yüzden 2 kere ateşli havale geçirdi
-_-hUysUzvetatlikadin Sonsuz32 öyle deniliyor nazar var nebzede kötü gözün o kötü enerjisinden midir kem göz müdür nedir bilmem ama bazı insanlar öyle imrenerek iç geçirerek bakıyor ki sağlam insan bi anda yerlebir oluyor. Kuzenim vardı dünyada gördüğüm en güzel bebek diyebilirim düşün bak kendi bebeğimden daha güzel gelir bana neyse kırk mevlüdü yapıldı gören hayran kaldı çok sevildi o gözleri o yüzünün güzelliği akçapakça Allahım özene bezene yaratılmış sanki ne olduysa o gün çocuk birden bi hastalandı yıllarca çekti yavrum sonunda dayanamadı vefat etti Allah rahmet eylesin herkes şok oldu çok kötü zamanlardı yıllar geçti ama ne ailesi ne akrabaları hala atlatamadılar
MaKBiLe__KrAL_35 -_-hUysUzvetatlikadin ay yorumları okuyorum da tüylerim diken diken oluyor nazar ne kötü ya
sedefff2023 Sonsuz32 mezerda yatanların %80 i nazardan der büyükler çok inanırım nazara o yüzden ne çocuğumu ne ailemi hiç bir yerde paylaşmam
Ruveydaa Sonsuz32 Nazar var elbet. Ama tüm bebek ölümlerini de nazara bağlamamak lazım. Eskiden nereden bilecekler ne hastalığı vardı vs köylerde falan ? Benim annemin kardeşi vefat etmiş bebekken. Masmavi gözleri varmış vs nazar oldu derler hep. Ama çocuk ishalmiş bi süredir kusma vs olmuş hep. Rotavirus vs oldu muhtemelen o yüzden öldü diye düşündüm ben açıkçası. E bakımsızlıkta var tabi o zamanlar. Nazar deyip geçmişler işte.
MaKBiLe__KrAL_35 Eminemmmmm peygamber efendimize de nazar deymiş ölmeye yatmış nur yüzlüm melekler okuya okuya ayağa kaldırmışlar…
Deletedmom_117 Sonsuz32 belki denk gelmiştir ama Çok güzel bı abim varmış 9 aylık hiçbisey yokken vefat etmiş çok güzelmiş Çatladı diyo annem
Deletedmom_117 Aliceharikalardiyarinda ne alakası var göz var göz var Bı insan bakar yıkar bı insan bakar az bı hastalanir . İki sene çektim bekarken İki sene hicbiseyim yokken ne yedim ne içtim ne Yerimden kalktım gitmedigim doktor gitmedigim hastane kalmadı . En son Yaşlı bı insan okudu İyileştim kadın bile sarsıldı okuduktan sonra
Maka_Paka Nazar var. Nazar ayeti var. Okuyun yavrunuzu bol bol hepimiz okuyalım. Ama öyle nazar boncuguymuş, cevşenmiş,muskaymış hikaye. Aklınıza geldikçe okuyun 🙏
Bskeee Sonsuz32 evet canım peygamberimizin bununla ilgili hadisleri var nazarın kaderi değiştirebileceğini söylüyor