ilaydacemiko Merhaba bebeğim 7 ay 20 günlük baş şekil bozukluğu var ama belli belirsiz. Bugün doktor Trigonosefali dedi süreci yaşayan birileri var mı ? Türkiye’nin her yerinden doktar önerisi olan var mı ? Dünyam başıma yıkıldı, bir damdan düşene ihtiyacım var
kxbxx ilaydacemiko tam teşhis için tomografi çekildiniz mi peki Bebeğime beyin cerrahi benziyor kesin bi şey demem için tomografi şart demişti çünkü baya da benzetti şeklini ama şükür kemikleri kaynaşmamış
leylmom ilaydacemiko bizde segital sinostoz var. 6 a6lij olunca ameliyat olucak. Çocuk nöroşirurji bize bu teşhisi koydu. İstanbul pendikte çok iyi bir doktor bulduk ona yaptırcaz ameliyatı şuan 3 aylık . Kafası öne ve arkaya uzuyor yanlar kapalıymıs
ilaydacemiko Misbebekkk teşhis edilmedi inanır mısınız 5 ayrı doktora götürdük çocuk doktoruna çok ünlü bir prof götürdük ayrıca bir de nöroloji doktoru takip ediyordu. Çok belli değil sanıyorum ya da şimdilerde belli olmaya başladı
asldrkk ilaydacemiko bizimkine bu teşhis konuldu ama ben herzman konstrole götürüyorum yani gözüne ve beynine baskı yapmıyor ameliyat etmek istedi doktorum ama riskli oldıgu için istemedik bebeğimde kan pıhtılaşmama hastalığı var foto atarmısın Bebişin yüzünü göstermeden
Misbebekkk ilaydacemiko Ben artık bu ülkede düzgün doktor kalmadığına inanıyorum. Hamileliğim boyunca her doktor başka bir şey söylerdi. Çocuk doğdu ben doktora sarılık bu çocuk dedim hayır dedi ertesi gün sarılıktan yoğun bakıma yattık. En iyi doktora yaptır ameliyatı sonumuz ne olacak böyle bilmiyorum artık bilgilerine güvenmiyorum. Çok geçmiş olsun
Ertugggg ilaydacemiko hayır bu trigonosefali değil benim oğlum 2 aylıkken ameliyat oldu. Bu ameliyatlar zaten maksimum 3 aya kadar yapılıyor. Sonra kask kullanılıyor 1 yıl tedavi bitiyor. Benim oğlum trigonosefaliydi alnı tamamen üçgen oluyor
kxbxx ilaydacemiko merhaba skafosefali demiş olabilir mi benim bebeğimin baş şekli buna benziyor hatta yan kısımları daha düz basık duruyor beyin cerrahi de tomografi çektirdik sorun çıkmadı şükür Açıkçası bebeğinizin başı çok normal görünüyor Tomografi çekildiniz mi sütur kapalılığı var mı Yoksa Cranial kask merkezi var danışabilirsiniz
aura_meselesi_bu_sekerim ilaydacemiko bebeğinizin başı çok normal duruyor Bence bi kaç doktora daha danışın
asldrkk ilaydacemiko benim bebeğimin alnında var kemer gibi çıkıntı o kemeri almak istedi doktorum ama olmadı ameliyat
ilaydacemiko kxbxx hayır ama ben de internetten bakarken ona daha çok benzettim sizin bebeğinize kaç aylıkken teşhis koydular
annnekuzusu kxbxx bende şüphe ettim gittim herşey normal dedi bizde ona doğru çıkık yok ama arka kısmında hafiif düzlük var bu yapıya göre değişir dedi 2yasina kadar kafatası tam yerine oturur dedi trigonosefali çok farklı birşey öne doğru çıkık oluyor fotoğrafa baktığım kadarıyla birşey yok sadece yan basık genitik olabilir inşallah birşey yoktur Rabbimin izniyle rabbim size bütün hastalara şifa versin şimdi oğlumun fotoğrafını atarım bakın bizimde böyle korkmayin yanı
kxbxx ilaydacemiko 13 aylıkken beyin cerrahiye götürdük sonradan belirginleşmeye başladı bizim deformasyonel skafosefali şekli yani yatırmaya bağlı olduğu için kask merkezine danışabileceğimizi söylediler gittik oradakiler de gerek görmedi zaten bebeğim çok huysuz asla kask taktırmazdı Sizde istanbuldaysanız Cranial e gidebilirsiniz araştırıp ölçümler ücretsiz ayrıca tomografi çektirmeden de anlayabiliyorlar biz gittiğimizde hiç gerek yokmuş çektirmenize demişlerdi
ilaydacemiko aura_meselesi_bu_sekerim danışacağım randevu aldım ama o güne kadar biraz bilgi sahibi olmak istiyorum