melera tosbikanne1994 halâ yokmu orda ,keşan devlette biz ordayken yapılmıyodu halâmııı şikayette etmiştim ,6 yaşa kadar yapmıyolarmışş mış. Üroloji veya genel cerrah yapıyor sünneti onlar yapmıyo diye Tekirdağ’a felan gitmiştik sormaya
tosbikanne1994 melera aynen canım yapmiyolarmis bende küçükken fazla canı acimasin dedim diktir Edirne’de yaoiliyi dedi
tosbikim2020 melera halen yapmiyolar biz 20 aylik olduk o zaman sormustum yapicax diye ama esim birakmamisti simdi tam dedik ama anestezi doktorlari kabul etmiyormus deli oldum
zhrsymn tosbikanne1994 merhaba bende keşanda oturuyorum özel hastanede olmuyor mu bende 3aylıkken yaptırmayı düşünüyorum bilgi edinirsen yazar mısın
sedaki tosbikanne1994 lüleburgazda yaptırıcam bende 6 bin dediler. Muayeneye gidicem önce ne dicek bakalım
merve171214 tosbikanne1994 2 yıl önce oğlumu keşan özel hastanede genel cerrahinde 6 gğnlükken yaptırmıştım devlet yapmıyor ama özel yapıyor
zeyzey001 sedaki yeni taşındık sayılır o yüzden hastaneleri hakkında pek bilgimiz yok araştıryoruz hangi hastaneye temiz ve güvenilir diye siz de orda yaptıracağınıza göre öneriyorsunuz herhalde