Acabaymelike Deletedmom_110 influenza olduk ailecek 2 3 gün tat ve koku gitti hepimizde ve tam iyileşme süreci 15 günü buluyor yani şuan çok yaygın muhtemelen sizde influenza oldunuz
Deletedmom_110 Acabaymelike infleuzanca olsam ateş eklem ağrısı yapar geçirdim çok kötüydü biliyorum geçmiş olsun
Turuncgil Deletedmom_110 ayni belirtiler vardi esim hastaneye gitti test yapmislar domuz gribi olmus bende cok korkuyorum evde bebek var
Deletedmom_110 Turuncgil ben domuz gribi geçirdim asla bir değil ateş kas ağrısı mafolmustımmm sımdı sadece burnum akıyor tat ve koku yok
Fikk Covid zamanı benim koku gitmişti anneminde tat koku yine salgın var ya ama eskisi gibi gündemde yok geçmiş olsun Rabbim şifa versin hepimize inşallah bebeğim ile bende grip olduk şimdi tüm ev grip 😔
Deletedmom_110 Fikk Allahrazı olsun inş hala tat ve kokun yok burnumda akıyor 8 gündür burnum akıyor 5 gündür de tat koku yok
Tatlican Deletedmom_110 Tat koku yoksa korona diyorum kardesimde hee ayse abla sana kalsa hep koranayiz diyor.Ama senin belirtilerde ayni
Deletedmom_110 Tatlican tat koku yok birde burnum akıyor çok şükür bir yerim ağrımıyor ateşim yok 8 gündür burnum akıyor tat koku da 5 gün oldu yok olalı
Deletedmom_110 Tatlican amin inş tat kokum gelse başka bişi istemem berbat bişi çok tşk dua eder misin cidden ihtiyacım var
Tatlican Deletedmom_110 edrim canm .Bendimde koronada gitmisti koku tat vardi ilk kolonyayi kokladim koku yoktu korona oldugumu anlayinca cok ağlamıştım 🤣🤣
Anonim41 Deletedmom_110 söylediğiniz şeyler covid belirtisi. Daha yeni atlattım. Benle birlikte 7 aylık kızım da covid oldu. Gidin test verin covid ise emzirseniz bile antibiyotik v.s veriyorlar. Daha rahat atlatırsınz. Geçmiş olsun
Deletedmom_110 Anonim41 antibiyotik kullanıyorum cnm aqumemtınnn 1000 lik emziriyorum burnumun akması baya azaldı ama hala tat ve koku yok çok tşk