gamzegem 1Annevekizi Sürekli değişiyor ilk doğduğunda aynı dayısı dedim sonra biraz geçince babaya çok benzedi herkes aynı babası diyordu şimdi de bana aşırı benziyor herkes kendini doğurmuşsun diyor😂 Neyse ki hepimiz çekik gözlü kara gözlüyüz hepimiz benziyoruz aslında 😂😂😂
KayraVeAnnesi_06 1Annevekizi Oğlum bana benziyor , kopyam diyebilirim 😍 Gören herkes benim küçüklüğümü gördüğünü söylüyor , sadece erkek versiyonum 🥰
1cocuksevdasi 1Annevekizi herkes bana benzetiyor kızımı eşimle alakası yokmuş 😆😆😆😆😆 göz rengi de bana benzerse bu iş tamamdır
Fatma0651 Kayınvalidem çok kabul etmek istemese de çoğunlukla bana benziyor🙃 babasınada benziyor ama çocuğunlukla yüzüne bakınca beni andırıyor
umayneva @"1Annevekizi"valla bacım benimki ben uyumuşum o çalışmış sanırım benim kız aynı babası birazcık olsun insan annesine benzemez mi 😓😏sanki sadece babası yapmış ve doğurmuş 😫
elisa2705 1Annevekizi kızım aynı babası hiç bana benzemiyor ben mavi gözlüyüm eşimin gözler kahve kızımında 🤣🤦🏻♀️
Zeynep-gerda 1Annevekizi bizde tam tersi kızım aynı dayısına benziyor sanki ben değil erkek kardeşim doğurdu gibi😁 huyu suyu inadı bile aynı
beyzacmvrc 1Annevekizi benim kızım aynı baba 😂 gözleri hem iri hem çekik. İriliği benden cekiklik babadan almış. Kaş şekli desen ben kulak desen ben tek tek bakınca aynı ben ama bütün bakınca babasının kopyası nasıl oluyor anlamıyorum 😂😂
umayneva 1Annevekizi ha sadece saçları kaynım bonus kafalı onu da ben çok diledim saçları kıvırcık olsun diye çok memnunum 😂😂
havuctarator 1Annevekizi çocuğumun kime benzediği kaynanam ve diğerleri ayrılır. Kaynanam kendi çocukluğuna kızlarına benzetir onun dışında herkes bana benzetir 😂😂
EcrinMelek1- @1Annevekizi gözler bakışlar babası ağız burun çene ben 🤣 yaptığı bir hareket var o da aynı babası 🥴