ikiaslanannesi Kızlar oğlumun burun tıkanıklığı var buhar kullanıyoruz. Ve asiiriii öksürüğü var balgamlı. Sizlerde durum ne ? Bu aralar salgın varmış. Balgamini nasıl attirabilirim ben çocuğuma ? 15 aylık bu arada 🙏
Merveeemeeliss ikiaslanannesi bal veriyorum baya iyi geliyor başkada herşeyi denedim bi işe yaramıyor
metehaninannesiiii ikiaslanannesi ayy hiç sorma oğlumda 27 aylik 2 haftadir gecmeyen balgamli oksuruk grip hapsirik burun akintisi var hangi doktora gitsem biseyi yok diye gönderiyorlar asiri derece de iştahsızlık var yemek yemiyor
seboss35 ikiaslanannesi 16 aylık oğlum 2 gündür burun tıkanıklığı burun akıntısı var hafiften de öksürük başladı İlerlemeden neler geçirir bilmiyorum ıhlamur la elma kabuğu kayanttim verdim Aşırı iştahsız bizimki de gece de yüz kere uyanıyor hasta olduğu için oyy oyyyy zorlu gunler yine beni bekler 🥴
ikiaslanannesi metehaninannesiiii veee geceler harammm oldu demii 🙄🙄🙄 aynı durum bizde de var maalesef
ikiaslanannesi Ozooo valla bizimki de 10 günü geçti böyle. Hava veriyorum. Antibiyotige de başladım 3 gündür
mobesebesir ikiaslanannesi üstte 15 aylık olduğunu yazmışsınız neden bal için küçük olsun ki? Alerjisi falan mı var
Merveeemeeliss ikiaslanannesi ouy geçmiş olsun ama 1 yaş sonrası bal verilebiliyor birde hava makinanız varsa içine 09 luk izotonik su koyup hava verebilirsiniz
metehaninannesiiii ikiaslanannesi hic sorma 1 haftadir 2 saatlik uykuyla duruyorum bayılıp kalacam da ne zaman bakalim
ikiaslanannesi seboss35 Geceyi hiç sormayın…… Mahvoldum günlerdir. Öksürük krizine girip uyanıyor. 20-30 dk da bir uyaniyor….
mobesebesir ikiaslanannesi 1 yasindan önce önerilmiyor tadım yaptirabilirsiniz şuan alerjisi yoksa gerebilirsiniz
Anne12345 ikiaslanannesi oğlumun ateşi 41.5 U gördü şuan 😬 kızım bana yapışık asla uyurken bile ayrilmiyor hangisiyle ilgilenecegimi şaşırdım 😔 Allah’ım evlatlarımıza şifa versin 🤲
ikiaslanannesi Anne12345 ayyy Allah yardımcın olsun ama 41 aşırı yüksek ya çok dikkatli olun lütfen ☹️