Zhra78 Kızlar bi bebek siyah kumral saçlı doğup sarı saçlı olur mu görümcemin bebeği öyle doğdu ve sarıya doğru gidiyor
Atlasligunler Zhra78 benim oğlumun saçları siyahtı doğduğunda. Şuan çok açık bir kumral sarıya yakın.
Balyanaakannesiii Zhra78 oğlum doğduğunda kapkara saclı esmer bir bebekti simdi sarısın her gören nasıl olur diyo🤣
Femme1 Balyanaakannesiii sanırım bızımkı de öyle olcak kapkara saçları vardı rengı baya açıldı içlerinde sarı sarı parıltılar var dönermi bılmıyorum ☺️
Dilararden Valla benimki de simsiyah saçlı doğdu sonra açıldı saçları kumral şimdi, bence hiç belli olmuyor
Mmeelliikkeee Zhra78 yani alttan bebek saçlarının altından altın gibi parlıyordu zaten yeniler ,4 aylık kestik sonra baya açık tonlar çıktı .. zaten sarılık dönemleri geçince ten değişiyor
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Zhra78 evet olabilir benim bebeğimde siyah saçlı doğru sonra o saçları komple döküldü şuan sarı sarı saçları var 🥰
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Zhra78 bizimki çok erken döküldü 3 haftalıkken başladı 1 aylık olduktan sonra nerdeyse hepsi dökülmüştü arka kısımları hariç en son o kısımları döküldü ama yenileri çok çabuk çıktı şimdi uzuyor 😍
aynenncnmmm Zhra78 kızım simsiyah saçla doğdu şuan 4.5 aylık kumrala yakın gözleri de mavi. Eşim esmer ben beyaz tenliyim ama gözlerim kahverengi saçıda biraz daha açılırsa çocuğun bizim olduğuna kimseyi ikna edemem gibi duruyor 😂😂😂
niluna Bi tanıgımızın kızı öyle simsiyah dik dik saçları vardı doğduğunda şimdi apaçık sarı saçlı kızı ama babası sarışın yani 😊