The_paues Kızlar yarın aşı olacağız.biraz korkuyorum ya ateş olursa diye.2.ay aşısını yaptırdınız mı ateş oldu mu calpol kullandınız mı ve ne kadar verdiniz 2 aylık bebeğe?
biyiksiz_yorumcu The_paues ateş olmadı bence korkarak gitmeyin kötüyü çekmeyin hiç birşey olmaz aşıdan sonra ne kadar calpol vereceğiniz konusunda hemşire bilgilendirir
hunilimomm The_paues ikisinde de olmadı hiç ateş sadece 4. Ay aşısında oldu büyük kızım oda 38 oldu aşı ateşi çok olmuyor yükselmiyor bir çay kaşığı calpol verebilirsin 3 asi olucak ağrısı çok oluyor
Bebegimm1 The_paues her aşı ateş ypabilir yada yapmayabilir sadece 2.ay aşısı değil diğer aşılar içinde öyle ama korkmayın eve 1 tane mor calpol ve yedek ateş ölçer bulundurun ne olur ne olmaz 3 aşı zor gelir diye verem aşısını bi kaç gün sonra yaptırmıştım ebede öyle tavsiye etmişti hiç bir aşısı ateş agrı olmadı beslenmesine dikkat ettim gece de kontrol ettim üstünü kalın giydirmedm aşı yerlerine dikkat ettim üstüne yatırıp dokunmadım 38 olursa kılosuna göre şurup verirsinz
Okayss The_paues 2. Ayda verem aşısı var o biraz ateş yapabilir bizde hiç yapmadı 4. Ay aşısında yaptı 37.4 olmuştu 2. Ay aşısı biraz huzursuzluk ve uyku yapmıştı
The_paues Bebegimm1 sonrada yapabiliyorlar yani bende öyle söyliyim bakayım kabul ederlerse.ateş ölçer 1 tane var 1 tane daha mı almalıyım
hunilimomm The_paues evet cunki 2 bacak bir koldan oluyor kol olan verem aşısı o daha çok yakıyor ilerleyen zamanlarda o kol şişiyor iltihab akıyor felan
The_paues hunilimomm sanki 3ü de iğne değil damla da var demişti hemşire geçen ay yanlış mı hatırlıyorum?
Bebegimm1 The_paues evde yedekli olsun kesn doğru ölçüm yaptıgına emin olursunuz ben ateşliyken 2 tanesiyle ölçüm yaparım.
hunilimomm The_paues yok iğne damla da var ama o ilerleyen aylarda olması lazım bazıları 3 iğne ağır gelir diye sonra da vuruyor bı kaç gün arayla
The_paues Okayss bizimki normalde de gazlı ve huzursuz daha fazlasını düşünemiyorum.kaç gün sürdü huzursuzluğu
aysebb The_paues Bizde hiç bir etkisi olmadı sorun yaşamadık yani sizde de olmaz inşallah rahat geçer
tgbl The_paues bugun olduk suanda atesi 38.5 ateş dusurucu verdim 37 düştü çok miz miz inliyor duruyor yavrum cabuk gecse de rahatlasa iki diğer cocugumda ateş vs olmamisti
The_paues hunilimomm bugün gittim sordum 1ini sonra vursanız diye olmuyor dedi hemşire.günü de dünmüş çarşamba vuruyorlarmış sadece haftaya kaldı yapmadı.3 iğne çok ağır ya niye hepsini birden yapıyorlarsa çok saçma
Alfa_Mom Bizde dün olduk 2. Ay aşısını yavrum mahvoldu atrşi 38 üstü geceden beri calpol veriyorum 6 saat ara ile ne kadar vermek istemesemde mecbur kalıyorum acı çekiyo çünkü ama biraz iniyo ardından tekrar areş yükseliyor kaç gün daha böyle sürecek acaba
The_paues Alfa_Mom of bende ateşten çok korkuyorum ya.aşıda ateş 38i geçmez diyorlardı geçiyor demekki