Milos Kızlar kızım 14 aylık test yaptım silik çıktı ama hamileyim sanırım kendimi ne iyi hissediyorum ne kötü ne yapacağımı bilmiyorum
Milos Birdunyabircennetannesi bi tek o gün korunmadık spontane gelişti hayır yumurtlama zamanım da değildi biraz rahattım ama …
Birdunyabircennetannesi Milos Yani korunmasız ilişki yaşanmış çok normal Hayırlı olsun Rabbim kolaylığını verir elbet
Beyninizikullanmakucretsizdir Milos korunmayı bıraktığın zamanki ilişkide hamile kalma olasılığı çok yüksek demek ki seninde öyle olmuş 🙈
BENOYLEUYGUNGORDUMM Milos rabbim öyle kolaylığını veriyo ki anlamıyorsun bile bi bakmışsın ikisi bir büyümüş
Milos Beyninizikullanmakucretsizdir aynen öyle oldu benim ilki de biraz zor oldu dedim yani olursa da yine zor olur ama kolaymış meğer
ilkayyusuf Rabbim o bebeği size nasip ettiyse sabrını da kolaylığını da verir elbette biraz zorlanacaksiniz ama her zorlukla kolaylik vardir içinizi ferah tutun ve en kisa zamanda kan testi verin bence emin olmak adına, eger varsa hayırlı olsun☺️
Beyninizikullanmakucretsizdir Milos ben bunu çok duymuştum korunmayı bırakıp hamile kalan çok kişiyi tanıyorum 😂
AnnaKarenina_ Milos bende senin gibiydim canım oğlum 14 aylıktı hamileydim tam 2 yaşına girdi ben doğum yaptım bi sorun yaşamadık ilk başta biraz alışma süresi oldu 2-3 gün sonra düzene girdik
BENOYLEUYGUNGORDUMM Milos 3 çocuğum var ikisinin arasında sadece 21 ay var 4. De seneye düşünüyorum nasip kısmet büyüyecek hepsi inşallah.
Milos AnnaKarenina_ ah ah ağzınızdan bak damlıyor şuan araları nasıl peki ikisine yetebiliyor musunuz benim kız hala emiyor düşkün memete ne yapacam bilmiyorum
Milos Beyninizikullanmakucretsizdir bende eklendim o kervana sanırım ikincisi baya kolay oluyormuş meğer
AnnaKarenina_ Milos benim oğlumda meme düşkünüydü uykusunda bile bırakmazdı sirke ile bıraktırdım tek seferde tiskindi şimdi kendi kendine uyuyo yanına yatıyorum aralıksız uykuya başladı. Kıskanma olmadı bizde ilgiyi üstünden çekmedik herkes bebek yerine onunla ilgilendi bende gel kardeşi doyuralım gel bıcı bıcı yaptıralım altını değiştirelim dedim sürekli oda gidip gelip kucağına aldı sevdi hiç ters tepki yapmadı yani. Bazen yenidoğan kızım yemek sırasında durmuyo vs kucağımdayken yiyoruz slinge bağlayıp iş yapıyoruz
Beyninizikullanmakucretsizdir Milos Yaşayacak ömrü varmış ki Rabbim nasip etmiş, umarım sağ salim kucağınıza alırsınız 🥹