Derya0655 Erkvam 8.ayda bakmaya başladı oğlum. En erken olsun olsun 7.aydır. Çoğu kişinin abarttığını düşünüyorum
153s34 Erkvam ismiyle seslenince bakiyor ama bence ismine degil sesimize bakiyor 😂😂 baska isimle seslendm yine bakti mesela ve dedm ki ismine bakmior bu eglence olsun diye bakior 😂😂
nese18 Erkvam isimden ziyade konuşunca ses gelen tarafa bakıyor. 4. ayda dönmeleri de gerekiyormuş. Ama benim bebeğim hiç dönmüyor öyle bir çabasıda yok.
Birprensessannesii nese18 bizde 4 buçuk ayligiz ve asla dönmek gibi bir çabası yok olduğu gibi yatiyor yerde keyfi yerinde😂
glsm228_ nese18 benim bebeğim de bugün 4 aylık oldu. Benimkinin de dönmeye niyeti hiç yok. Yüz üstü durmayı sevmiyor zatenn hiç bilmiyorum ne yapacağız 😅
nese18 Birprensessannesii aynı ya çarşaf yardımıyla yüzüstü yatarken sırtüstüne çeviriyorum. Yattığı yerde öylece kalıyor altta kalan kolunu düzeltemiyor 🙂
glsm228_ Erkvam ismini sürekli söylüyoruz biz bakıyor ama bence sese bakıyor . Bilinçli adına bakmıyor bence daha
nese18 glsm228_ ben aktivite yaptırıyorum ama pek işe yarıyormuş gibi durmuyor bende zamana bıraktım. Kendi istediğinde döner heralde 😀
asdfgl glsm228_ Benim kızımda aynı şekilde ben mi beceremiyorum diye kendime sitem ediyordum yalnız değilmişim zamanı var demekki 😇
Maka_Paka Bakıyor ama ismine değil sese. Ses tonu farklılıklarına gülüyor. Tummy time yaparken sırtüstü dönmeye çalışıyor. Elleriyle bütün etlerimi sikiyor 😅
Dilannn1334 linaamomm benim oğluşum da 6 Eylül doğumlu dört aylık olacak 🥰 dediğiniz gibi seslere dönüyor kahkahalar başladı birkaç kere yüzüstü iken döndü uykular fecaat emme azaldı dikkat etrafta olduğu için ve bu ay sanırım hiç kilo almadı
Birprensessannesii nese18 bende elinden tutuyorum hafif destek veriyorum o dönüyor ama altta kalan kolunu çıkaramıyor