Selam annelerimiz. Nasılsınız? iyisinizdir inşAllah. Çocuklarınız(ve ya çocuğunuz) olmadan önce daha hamiləykən hangisinin olmasını(erkek ya kız) istiyodunuz,böyle bi isteyiniz oldumu? Ya da istediyinizin aksi oldumu?(Şimdi diyecekler evlat evlatdır,ayrım olmaz,tabii kide öyle). Mesela benim ilk çocuğum oğlan olmuşdu,o zaman hangisi olursa fark etmez diyodum,sora ama ikinci çocuğuma hamile kaldığımda kızım olmasını çok istiyodum,hatda benim için büyük,güzəl bi hayəldi. Zamanı gəldi cinsiyyəti belli oldu,doktor erkek olucak dedi,benim orda bi yüzüm düşdü,keşke kız olsaydı,bən kız istiyodum dedim(kaş ki dilim kuruyaydı demeseydim). Bebeyim oldu ama bir hafta sora malesef kaybettim, onun ölümu benimdə sonum oldu sanki,yıllarca kendime gelemdim,kendimi bebeyimin katili gibi görüyodum,kendimi o kadar vuruyodumki kaş hastanede öyle söylemesydim diye.1 yıla kadar bebeyimi rüyamda gördüm hep çıplak şekilde,buz gibi karın üstünde duruyodu,sonunda kendimi toplayıb mezarına gitdim,o kadar yalvardımki beni bağışlaması için,sora yine gördüm rüyamda ama bu defa elbiseleri vardı üstünde. 2023-de yeniden anne oldum ve kızim oldu,o zaman anladımki,Rabbim istediyimi verdi ama nankörlüyume cevap olarak bebeyimi bəndən alıp,bi ömurlük vicdan azabını bana yükleyerek,cezamı çektirerek verdi. Sanki dərmiş gibi hanı istemiyodunya erkek diye,bəndə aldım səndən. Neyse bəndə burdan yola çıkarak size bu soruyu sordum. Çok uzun oldu,hakkınızı helal edin,okuyan gözleriniz yorulmasın,şimdidən tşk.