B_2603 ozlemtuncay46 bebeğim şu an 9 aylık ve başladım evet ilk 6 ay yapmayın çünkü hormonlar tam düzelmiyor 6 aydan sonra yerine oturuyor
Mmad ozlemtuncay46 evde lazer aletiyle yapmaya başladım 1 aylıkken bebeğim bikini bölgesine yapmıyorum ana bacak kolaltı bıyık kol falan yapıyorum
apo Bende düşünüyorum lazere gitmeyi ama hamilekalinca tekrar cikiyor diye duydum öyle olacaksa niye gideyim
Mmad Canmete philips BRI950/00 modelini kullanıyorum çok memnunum kolaltım iki sefer yapmayla bitti.. inanamadım bu kadar kolaysa o kadar ağdayı neden yaptım bunca zaman dedim bacaklarımda da şki kullanımda %40-50 azaldı evde yapması da çık konforlu acı yok
kader03 2 yıl önce almıştım 12 aylık paket bitmesine 4 seans kala hamile olduğumu öğrendim kaldı 3 buçuk aylık oğlum 3 ay daha bekleyip başlıycam tekrar ama 1 paket daha alacağım az tüylüydüm zaten tek tük çıkıyor bikini baya var bakalım nasıl olacak
merij kader03 dondurduğumuzda paket yanıyormu ,bende 6.lazerime giricem dondurma ihtimalim var nasıl oluyor😅
Ebs-34 Şimdi ne zaman baslayabılıyoruz lazere benegım 1,5 aylık sadece bıkını bolgesı ve bacaga gırmeyı dusunuyorum
mariagamze ozlemtuncay46 peki birşey sormak istiyorum sezeryan doğumdan ne kadar süre sonra gidilmeli
kader03 merij aradım hamileyim dedim 4 seansım kaldı doğumdan sonra devam edeceğim dedim tamam dediler öylelikle dondurma işlemini yaptılar
O1Anne asortikpanda soprana ice titanium buz lazer yani acı illaki oluyor ama senin acı eşiğine göre ayarlayabliyor diğer cihazlara göre daha acısız
Asyasemin2013 Soldansoldangeliyorlar çok memnun kaldım. Çok kıllı biri olarak o kadar rahatımki şuan🤭 evet açıyor ama ağda yaparkende o kadar açıyor öyle düşünün. Biraz dişinizi sıkarsınız. Bide onun ayarı var isterseniz dayanamazsanız ayarını düşürtürsünüz