ozlemtuncay46 Doğumdan ne kadar süre sonra lazere başladınız ? Ben ilk doğumumda 6ay sonra başlamıştım şimdi 2.doğumumu yaptım 4aylık olacak merkezde ki bayan doğumdan 1buçuk ay yapmaya başlıyorum dedi kafam karıştı ben 6ay yapılmıyor diye biliyrm siz ne zaman başladınız?
berfiii ozlemtuncay46 ben daha önce gitmedim ama hamileyken paket satın aldım bana doğumdan 6 ay sonra gelin demişlerdi 3 ay falan var benimde gitmeme
Annelikmaceram ozlemtuncay46 ikinci kez neden gittiniz tek gitmek yeterli olmuyor mu lazer düşünüyorum bilgi amaçlı soruyorum
ozlemtuncay46 gizemdoa etkisi oldu mu ben hormonlar daha düzene binmedi diye etkisi olmayacak gibi hissediyorum
minikkbebegim Ben hemen baslamak istedim ama emzirme döneminde yapamıyoruz dr dan kağıt getirin dediler paketim bitmişti zaten tekrar paket alırken caktirmiycam bakalim😁 birine yaparken acı dan sütü kesilmiş o yuzden yapmiyorlarmis ama benim 3. Paketim olacak yıllardır gidiyorum
Karansmmom minikkbebegim yıllardır gidiyorsunuz ve daha bitmedi mi. Bende gitmeyi düşünüyorum ama etkili olurmu emin olamıyorum
Prenses_Liya minikkbebegim Neden 3. Paketiniz bitmiyormu bende gidiyorum şuanda Her doğumdan sonra çıkıyor mu veya 1 paket yetmiyor mu benim sabrım yok o kadar 🤭
ozlemtuncay46 Karansmmom lazer zaten tamamen bitirmiyor ki tüy şeklinde kalıyor bende 2. Paketimi alacam
minikkbebegim Karansmmom 2019 da başladım aşırı tüylü biriydim hamilelikte dahil 1 yıldır gitmiyorum her yerim bitti çok şükür sadece tek tük cikiyor onlara atış yaptırmak için alacağım son paketi fiyatlar sürekli artıyor çünkü kişiden kişiye değişir tabi bitme süresi benim 2 paket lik seans ta bitti iki paket te 8 seans 8 kontrol şeklindeydi
ozlemtuncay46 Annelikmaceram bikini bölgesi tamemen bitmiyor diğer yerlerde tüy şeklinde çıkıyor 3 ay da 4 ayda bir gitmek yeterli oluyor yani 2. Paket şart bence
Asyasemin2013 Annelikmaceram eğer beyaz tenli ve kıllarınız sert siyahsa alexandrayt var(nasıl yazılıyor tam bilmiyorum okunduğu gibi yazdım). Sadece sağlık kuruluşları yapıyor. Diğer yerlerden kuaförlerde yapılan lazerlere para dökmeyin. Bende 3 seansta kıllarım tek tük tüy olarak var. Doğumdan 6 ay sonra gel dediler 3 ay sonra gidecwğim. Nasıl güzel bi rahatlıkmış anlatamam. Bi kadının kendine yapacağı en güzel yatırım
Meddlive Annelikmaceram Philips lume kullanıyorum şuan çok memnunum hatta 2.atışta etkisini görmeye başladım diyebilirim
Ay_sibel Sezeryanla doğum yaptım bebeğim 4 aylık oldu. 2 aylıkken başladım lazere, sadece koltuk altına girmiyorum süt bezlerinden dolayı. Lazerden memnun kaldım. Sütüm de de herhangi bir azalma olmadi