Elifaslan24 Merhaba arkadaşlar Bebelac veya hipp kullananlar memnun musunuz acaba sıkıntı yaşadınız mı veya önerebileceğiniz kabızlık sorunu yapmayacak mama var mı
berikomoms Elifaslan24 bu bebekle alakalı çoğu bebeğe aptamil gaz yapıyor ama benim kızıma yapmamıştı ve başka mama sevmiyordu mesela.
Bilinmez Elifaslan24 ben bebelac gold kullanıyorum çok seviyor bebeğim diğer mamaları içmedi görümcemde hipp kullanıyor oda çok memnun ama severse bence hipp ver daha sağlıklı diyorlar
Elifaslan24 Bilinmez sma Bebelac hipp üçünü de denedim icmemezlik yapmadı hepsini içti ama kararsız kaldım hipp kilo alımı nasıl aldırıyor mu biz yeni basladik da
Aslan6335 Aptamil kullaniyorum önce bebelac gold kullanıyordum gaz yapıyordu ve ishal sorunumuz vardı şuan aptamildeyis ve memnunuz biz her bebek aynı olmuyor
masmavili Hipp kulllandım gaz yaptı Sma geçtim kabızlık yaptı bebelac aynı şekilde çok kötü etkiledi artık ne içereceğimi şaşırdım bende açıkçası
Hndavc masmavili 7 ay yurt dışı mamaları da dahil olmak üzere bir sürü mama denedim en iyisi bebelac gold oldu. Bebelac gold alıp 2 hafta düzenli kullanın etkisini göreceksiniz mutlaka
Elifaslan24 masmavili biz de sma ve bebelacta sanki biraz zorlanıyor gibi hissettim kakasını yaparken hipp aldık bakalım bu iyi gelecek mi ben de çok şaşırdım hangisini kullanacağımı bilemedim kilo da aldirsin istiyorum
masmavili Hndavc Bebelacta acayip gaz yaptı yaa sütümü artırabilsem tamamen kesicem mamayı ama od olmuyor bakalım ne olacak
fatosbcr2 Elifaslan24 sma probiyotik mama kullanıyorum ben kabızlık sorunu hiç yaşamadık bi dene istersen
Elifaslan24 Dilaradaghan hipp organik ve combiotic arasındaki fark ne acaba biz düz hipp kullanıyoruz da
masmavili Elifaslan24 Hipp ilk oğlumda kullandım ne gaz problemi yaşadım ne kabızlık vs bebekten bebeğe de değişiyor sanırım kiloda ilk oğlum 1,5 2 alırdı hep aylık bu oğlum o kadar almıyor ne mama içirsem hep kabız gazı var bu konuda çok zor bir bebek
Dilaradaghan Elifaslan24 farkı bilmiyorum fiyat olarak combiotic biraz daha pahalı ama sindiirm kolaylığı gibi bişey olabilir tahminim