annesininkuzusuu1 Baloglum93 Krep harcı gibi değil ele yapışan bir hamursa pamuk gibi oluyor poğaça mayalı da az kullanıyorum unu şekil verirken ele yapışmasın diye sıvı yağ kullanılabilirsiniz
Baloglum93 annesininkuzusuu1 valla malzemeleri azaltıp küçük bı hamur yaptım sabaha kizartcam artık napim 😂😂
Baloglum93 okyanusunkalbi bı komşuma yazdım uyumuştu heralde görmedi akşam altıdan beri de girmemiş whatsapa
Beyninizikullanmakucretsizdir Baloglum93 poğaça hamurundan daha mı cıvık oldu? Ona göre bişey söyleyecem 🙈
Baloglum93 Beyninizikullanmakucretsizdir mayayı sütü şekeri koymuştum baktım unum az komşuya yazdım cevap vermedi bende malzeleri azaltıp unu döktüm içine küçük bı hamur oldu
Baloglum93 Beyninizikullanmakucretsizdir yokkk cıvık değil bildiğin poğaça hamuru ama küçük oldu yani belki alti yedi tane poğaça anca çıkar
Beyninizikullanmakucretsizdir Baloglum93 Bende bir ara böyle bir sorun yaşadım hamurum normale göre çok cıvıktı. Yağla toparladım mayalanmaya bıraktım. Hayatımda yaptığım en güzel poğaça oldu diyebilirim 🙈
Baloglum93 Beyninizikullanmakucretsizdir evet bende baktım elime yapisiyo baya vıcık vıcık bişey hemen aklıma yağ geldi yağ koydum az bişey küçücük minicik bı hamurum olduu bebek hamurr 😂😂😂ayy resim atabilsem keşke 😂😂
Baloglum93 Beyninizikullanmakucretsizdir o zaman ben bu hamuru poğaça yapım olur demi içini felan da hazirladiydim ya
Beyninizikullanmakucretsizdir Baloglum93 bişey olmaz ya yap bir poğaça mis gibi olur, ben baya cıvık oldu sandım.
Beyninizikullanmakucretsizdir Baloglum93 mutlu resimden atabilirsin 🙈 sabaha kadar bir güzel mayalanır mis gibi bir poğaça yaparsın 🤤
Beyninizikullanmakucretsizdir Baloglum93 Yok hiçbir şey olmaz poğaça hamuru zaten ele yapışan bir kıvamda olmalı, içim rahat etmez diyorsan eğer pişi yapabilirsin.
Baloglum93 Beyninizikullanmakucretsizdir az önce pişirdim valla pamuk gibi olmuş ilk defa bu kadar yumuşak bı pogacam oldu
Beyninizikullanmakucretsizdir Baloglum93 demedim mi bu şekilde daha lezzetli oluyor, ununu normalden az koymak en güzeli 🙈🤤