linaakin havuctarator bende şans eseri kesfettim, kiyafetlerinde hep sari lekeler kaliyordu makinaya atmadan lekenin ustune azcik damlatiyorum cikariyor
linaakin havuctarator Mis sıvı arap sabunu yanlis hatirlamiyorsam a101 de var ben hem evde hemde çocuğumun kiyafetlerinde kullaniyorum deneyin bencede
linaakin havuctarator Sunu fark ettim dokmeden yikayip aa bu cikmadi diyip ikinciye dokersem cikarmiyor ama leke olunca makinaya atmadan dokerseniz cikariyor benim su ana kadar cikmayan lekem olmadi bebegim 7 aylik ek gida sureci malum
Atlass63 havuctarator ebebekten toz alıyorum leke çıkarıcı bı kovada lekeli olanları sıcak suyla ve o tozla bı sure bekletip sonra makinaya miss gibi 🤌
Postal havuctarator Ben bulaşık makinesinin parlatıcısını kullanıyorum daha sonra da makineye atıyorum yumuşatıcı ile çıkıyor yani
incizeynep havuctarator Duru toz sabun çıkarıyor hem makinenin gözüne koyuyorum hem de eğer çok lekeliyse direk kıyafetin üzerine de biraz döküp makineye koyuyorum bembeyaz çıkıyor özellikle zıbınlar
havuctarator incizeynep bi arkadaşıma makine servisi toz sabun kullanmak iyi değil demişti makine tıkıyor diye o yüzden kullanmıyorum önceden sabun rendeler koyardım
havuctarator linaakin evet ya yıkamadan bi işlem şart ama 7 ay daha güzel günler 19 aylık olacak kızım her şeyi kendi yeme isteği ağzından çıkarması derken bitmiyor lekeler