Haliagaoglu Prensessannesi35 evet 5. Ayda oluyor ve sadece 10-15 gün gecikebilir. Zaten oral yollu bir aşı.
AZRACAN49 Haliagaoglu ya canım ben hiç yaptırmadım bilmiyordum 🥺kızım 5 ay 8 günlük oldu haberim yoktu böyle şeylerden sorun olmaz inşallah 😔çok üzgünüm
Gamzeli2206 mutlular ben ilk dozu 5 aylıkken yaptırdım bi sıkıntı olur mu acaba bilginiz var mı doktor sınırdasın ama yaptır dedi bileğisin olan var mı
mutlular Gamzeli2206 canım iki tür aşı var 3 doz olan 2. 4.6. ayında yapılan ben 3. ve 5. ayında olan rotarix isimli aşıydı eczaneden aldım sağlık ocagında doktorun onayıyla yaptrdım.asşının ilk dozunu 15. içinde ıkıncsını 8.ayına kadar olmalı diye biliyorum
Haliagaoglu Gamzeli2206 şu an kaç aylık? İkinci dozu en az 4 hafta sonra yaptırabilirsiniz. Bir de hangi marka aşı yapıldı bu da önemli. Ama geç kalındığı için muhtemelen rotarix yapılmıştır. Aksatmayın paranız boşa gider, bir işe yaramaz tek dozu.
Gamzeli2206 Haliagaoglu ikinci dozunuda 1 ay arayla yapalım dedi yani 6 aylık olunca tam geçikmiş oluyor mu evet rotarix
Haliagaoglu Gamzeli2206 yok canım tam sınırdan kurtarmış oluyorsun. 😊 rotarix son doz 24. Hafta civarı, rotateq son doz 32. Hafta civarı oluyor. Rotarix -2 doz, rotateq -3 doz şeklinde uygulanınca aşı tamamlanmış oluyor.
Gamzeli2206 mutlular tamam teşekkür ederim bende rotarix yaptım ilk dozunu 5 aylıkken yaptırdım daha 8 aylık olmadı 6 aylık oluncada 2. Doz olucak haftaya oda
Tugba03 Prensessannesi35 evet ağızdan veriliyor 2. Ve 4. Ayında(sonunda) vurulur doktorunuz bilgilendirmiş olmalıydı.. zamanında aşıyı yaptırın yoksa yapılmıyor malum 🌺
Prensessannesi35 Tugba03 ebe yapılacaği günün öncesinden haber veriyor arıyor öyle gidiyorum tam hatirlayamadim da ne zaman arayacagini o yuzden sordum çok tesekkur ederim 😊
Rainbowpath 5.ayda aşının ilk dozu olabiliyor mu ya? Ben 15 haftalıktan sonra her iki aşı için de olmuyor diye bilgi almıştım!?! Şaşırdım şu an
Haliagaoglu Rainbowpath evet aslında doğru bilgi almışsınız ama bu hafta ikinci dozu yaptıracak olan arkadaşın doktoru olabilir demiş. Ben de en azından ikinci dozu (24. Hafta civarı yani 6 aylık) kaçırmaması için bilgi verdim.