BuzluLatte ilkaay0 ahhh ne yapacağını bulmak yapmaktan daha zor. Mercimek çorbası Türlü Salçalı makarna Turşu, ayran
Mikoiledikonunannesi ilkaay0 balık bulgur salata 😋 kayınvalidemdeyim kacgundur yemek derdim yok Allah razı olsun elletmiyorda 😍
ilkaay0 Minel-inannesi Ben de biber dolmasıyla mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum 😄 dünden de havuç taratorla şalgamlı kuskus salatam var yeter Allah bereket versin 😂😂
ilkaay0 Silwester ellerine sağlık benimde dolapta biraz brokolim var sararması yakın 😁 biz genelde kahvaltı da yiyoruz daha hoşuma gidiyor kırmızı biberle falan salata gibi yapıyorum
12345678fatma ilkaay0 benim annemd3 uzakta ben adanada oturuyorum annem bursada buraya geldim 1 ay oldu perşembe günü evime dönüyorum hatta canim😪son gunlerim
Kocamdaaakocammm ilkaay0 Ellerine sağlık cnm 😊 Taze fasulye yapabilirsin yanına pilav salata turşu 🤤 Hahaha sağol cnm 😍😅 çocuk değil ki bendekiler
Rez ilkaay0 yoğurt çorbası, kıymalı yeşil fasülye, buzlukta kuru sebze dolmam vardı onu çıkardım, öyle işte