berfiii kızlar bu 4. ay neler oluyor ya? çok post görüyorum instagramda falan da görüyorum iyice ürktüm😂 3. ayımızdayız şu an aranızda 4. ayı normal atlatan bir anormallik yaşamayan var mı içimi rahatlatın lütfen😂😂
Twinsmom-- berfiii Valla çocuktan çocuğa değişen bir durum canım benim ikizlerim 4 aylıkken çığlık çığlığa ağlıyolardı çok zor zamanlardı ama çok şükür geçti şuanda 17 aylığız ve o kadar rahatımki önceki aylara göre büyüdükçe daha farklı oluyorlar🥰
Nurdemirrr berfiii biraz önce aynı postu açtım yorumları okumayın daha çok korkarsınız 😂 zor günler bekliyor bizi sanırım 🙈
Deniz98 berfiii bizde 5.aya yaklaştık. Çok değişti 4. Aydan sonra resmen her uykuya geçişte çığlık çığlığa inletiyor evi çok zorlanıyorum cidden bir de emmek de istemiyor aç olsa da
renzey48 berfiii Benim şuan 5 bucuk aylık 4. Ve 6.ay atak ayları olarka geçiyor. İlk 2 ay rahattım ben . Herkes farklı ama beni zorlayan gazı hala da gaz sorunu. Atak üzstüne de sağlıkocağında aşıları oluyor O aşılarla birlikte iki hafta sğren bir zorluk yaşadık. Hem keşfediyor hem ağlıyor Dış dünyayı yeni farkediyor demişti doktor. Ben bu hafta da zorlandım mesela. Bebeklerin dönem dönem çıkışları oluyor bence bu bazen atak haftasına denk gelmeyebiliyor çevreden öğrendiğim kadarıyla da. Uyku tabi gece uyanmaları ağlayarak uyanmaları artıyor sanırım bu zorluyor. Uykuya direnme başlıyor. Çok şükür Yorgun yorgun devam :)
Nurdemirrr Twinsmom-- biraz önce post açtm bende 4 aylık ikizlerim çok değişti huyları ne zaman düzeldi acaba sizin bebekleriniz 🙈
Twinsmom-- Nurdemirrr 5 aylık olunca değişti ozaman rahatladım bende çok atak dönemi yaşadık şimdi gerçekten geride kaldı o günler zaman hızlı geçiyor ve eşimde yardımcı oluyordu bana biriyle o biriyle ben ilgileniyordum oyüzden fazla zorlanmadım🥰
Nurdemirrr berfiii ay varsa öyle bi yol banada söyleyin 😂 bari ikizimin birini direk 5. Aya atlatsam yeter 2 haftadr başladı sıkıntılarımız inşallah uzamadan geçer diye dua ediyorum 🤲
minikkus85 Uykusu gelince cıglık atıyor ciglik ata ata uyumaya çalışıyor, uykusundan ağlayarak uyanıyor , genel olarak uyku problemi ve hiç birşeyden memnun olamama gibi hal aldı
Northstar28 berfiii valla benim çocuğum öncesinde de uyumuyordu 4 aylık olduk yine uyumuyor o yüzden bende değişen bisey olmadı zombi gibi dolanmaya devam
Biomuallim berfiii 4 ayın bitmesine 1 hafta var ve ölüyorum mene reddi uyku gerilemesi sebepsiz uykudan bağırarak uyanmak çocuğun içine bişey kaçtı sanki
miraytan Biomuallim sizinle aynıymışız pazar günü 5 aylık olacak inşallah yorumuzu okuyunca benim kızı gördüm 🙂 iki gündür de bez değiştirme problemimiz var sanki etini koparıyorum öyle ağlıyo titriyo birde
berfiii Biomuallim bizimkide ağlayarak uyanıyor 2-3 gündür bende bir yeri mi acıyor acaba diye düşünmeye başladım mama reddi de basladı ufaktan ve huysuz 3 ay 10 günlük şu an erken başladık sanırım
Nurdemirrr Twinsmom-- bizde o günleri görürürüz inşallah 🥰 benimde sağolsun eşim işten gelince alır üzerimden bütün yükü 8 yaşında kızım var oda büyük yardımcı yoksa ikiz tek başına gerçekten çok zor
Biomuallim miraytan bir uyanıyor bağıra bağıra ağlıyor sanki iğneler batmış yatakta ,huzursuz sürekli eli ağzında dönmeyi öğrendi 2 haftadır sürekli dönüyor yaygaracı bağırıyor devamlı bin tane şey yapıyorum susturmk için geçecek geçcekte akıl sağlığımı yitirmesem iyi😂
ilkaay0 berfiii Ben varım 😁 Çok şükür atak falan olmadı bebeğimi her zamanki gibi doyurdum her zamanki saatinde uyuttum diğer aylardan bir farkı olmadı
blgeblk ilkaay0 Çok güzel maşallah. Benim bebeğim de 3 buçuk aylık oldu inşallah böyle devam eder dua ediyorum sağlığı keyfi yerinde olsun huzurlu olsu diye elimden geleni yapıyorum tamamen bebeğimin saatlerine göre yaşıyorum eğer atak olacaksa da inşallah geçici bir süreç olur ne diyeyim herseye raziyim