Ozra ugurbocegi03 👉🏻kızımın çok güzel asla üzülmeyeceği rahat içindr yaşayacağı bi hayatı olması🙏🏻 👉🏻 ailemle güzel huzurlu yuvamın hiç Bozulmaması 👉🏻 son olarakta ev 🏠
Gokceada ugurbocegi03 Herkesin hastaliklarinin iyilesmesi yani saglik Esimin anneci olmamasi ve onceliginin ben ve kizlarim olmasi Atanmak
alpinanneesi ugurbocegi03 1.oğlumun büyüdüğünü meslek sahibi olduğunu ve evlendiğini görmek iyi bir insanla 2.eşimle sağlıklı yaşamak ve yaşlanmak 3.otomatik araba 🙈😅
35lavanta ugurbocegi03 Evlatlarımla ve sevdiklerimle sağlıklı ve huzurlu bir ömür 2.Booooooooooool para Çocukların hak ettiği hayatı yaşaması
Baloglum93 ugurbocegi03 kaynanam ve gorumcemden uzak olmak 3.cusune gerek yok geri kalan herşeyin üstesinden gelirim 👍👍
Ogulluana ugurbocegi03 1) şifa bekleyenlere şifa isterim 2) dünya da savaşlar bitsin isterim 3) sevdiklerimle sağlıklı sıhhatli ömür isterim
MadamMommy ugurbocegi03 3 dilek hakkım olsa Bundan sonraki hayatımda tüm isteklerimin olmasını dilerdim Birinci dilegimin kabul olmasını dilerdim 3.Ikinci dileğimin kabul olmasını dilerdim 😂😂
Rez ugurbocegi03 1=maaile sağlıklı olmak 2= eşimle artık kavga etmeden huzurla durmak 3=çocukları az daha büyütüp işe başlayıp hemen araba almak Amin inş 🤪🙏🙏🙏
egeveannesi1 ugurbocegi03 1 ailemle birlıkte sağlıklı bir ömür 🥰 2 Bebegimi en başarlı yerlerde görmek kardeşi olursa o da dahil❤️ 3 Bol kazanç bitmeyecek bolluk bereket para 💰
Sinem57 ugurbocegi03 öncelikle sağlıklı olmak İstediğim ülkeleri gezip görmek Oğlumun gelecekte mutlu bir yaşantısı olduğunu görmek
Tatlican ugurbocegi03 Bende annem esim kızım ve tum sevdiklerimle sagikli olmak 2.yuvamda huzur bereket ve sevgi olmasi 3.Ev icin cekilen kredi borcunn silinmesi🤣
glytrk Çocuklarımızın mükemmel bir dünyada sağlıkla huzurla barış içinde upuzun bir hayat sürmesini dilerdim…. Bir dilek değil binlerce dileğe bedel…..
Kumsalbebek1 Ailemin sağlığı Dünyadaki tüm çocukların eşit sartlarda tok herşeye sahip olmalari ve sevilmeleri Toprağın dinginliği yurdumun hiç bir yerinde deprem olmaması