nayirnolamaz06 ugurbocegi03 Sağlıklı olmak (eşim ben çocuklarım ) Ev almak (hayırlı komşulu ) Atanmak
printhelloworld ugurbocegi03 3 dilek hakkı çok olmuş. 1 dilek hakkım olsa sonsuz dilek hakkım olmasını isterdim
OptimusPrime ugurbocegi03 Tüm hastalıkları rahatsızlıkları iyileştirme yeteneği Fiziki güç kullanmadan istediğim şeyi yapabilmeyi Sonsuz para 😂
Maviim ugurbocegi03 Hiç deprem olmaması Kızımın yaşlandığını görebilmek Hep sağlıklı ve bir arada olmak 🫶
araspoyraz ugurbocegi03 1-Cekirdek aile olarak herkesten uzak şehirde yaşamak 2- Hepimizin sağlıklı olması 3-İki çocuğumun sağ salim büyüdüklerini iyi meslek sahibi olmasını dilerdim
Zumra_Fatma ugurbocegi03 namaza çok duskun olmak asla birakmamak 2 evimiz arabamiz olsun 3 kizimi kolaylikla bezden ve sutten ayirmak ahhaha
Eailesi4 ugurbocegi03 Ailemin benim sağlıklı olması İnşAllah kendi Evimizde yuvamızda huzurlu mutlu olmak Evlatlarımn ağlamadan krizlere girmeden sağlıklı büyüdüğünü görmek ☺️
rivrivyapma ugurbocegi03 borçlarımız bitsin evimizi alalım 2.oğlum deliksiz uyumaya geceleri uyanmamaya başlasın Sağlığımız yerinde olsun inşallah 🌸
Pinar_onatt ugurbocegi03 1 elbette sağlık 2 istanbuldan kurtulup oğlumla beraber kocayı sa istemiyorum 😄😄 aydında ailemin yanında yaşamak 3 parasız bisi olmayacağı için tabikide azda olsa para 😄😄
Alyakbr ugurbocegi03 1 . Ailem ve kendi çekirdek ailem ( eşim kızım ve ben ) saglık huzurlu mutlu yaşamak Gönlümüzdeki gibi kendi evimizin olması ( ev sahibinin baskısından kurtulmak ) 3 . Evladımın her anına şahit olmak güzel bir gelecek sunmak
eylulyagizmoms_ ugurbocegi03 Bir evim olsun isterdim 🥲 Çocuklarımla eşimle sağlıklı mutlu bir hayat. Çocuklarımın ömrü boyunca hep iyi insanlarla karşılaşmasını ve hayatın onları asla üzmemesini dilerdim 😊🌼
tugceo92 ugurbocegi03 1. Babaannemli dedemli her gunumun bir oncekinden daha guzel gectigi o gunlerime geri dönmek. 2. Sağlığımın, huzurumun daim olması. 3. Ulkenin suanki halini baz alirsak buradan cekip gitmek :)