egederin Merhaba sevgili anneler 4. Ay atağında her bebeğin gece uykusu bozuluyor mu bizde mama reddi 20 gündür var ama uykusu her zamanki gibi sonradan mı gelecek bu bozulma ya da belki gelmez sadece meme reddiyle atlatır mıyız ? Ne dersiniz
Seyma2534 egederin bizimde öyle 4 ay 14 günlüğüz mama reddimiz var uyku düzenimiz aynı bozulmadı ama mama yemiyo 4 5 saat aç kalıyo 100 cc ti zor bitiriyo oda uyurken yedirebiliyorum zaten zayıf bi bebek bu ay hiç kilo almıycak diye korkuyorum
mistral egederin ahh canım atakların en zoru 4.ay atağı malesef ,ben 3kilo vermiştim kıızmın 4.ay aragında uyku olarakda gündüz de okadar zorlamıstık canım yavrum benim ,Rabbimmsabrınızı artırsın
umosko egederin 4 ay 15 günlük kızım meme reddi çok nadir yaşıyoruz ama uykuya çok direniyor normalde memede uyurdu şimdi hem zor uyuyor hemde yatağa koydugum an uyanıyor sallarken de önceden daha hızlı uyurdu şimdi baya sallamam gerekiyor umarım geçer bu çünkü 4. Aya girmeden 15 dk içinde uyuyordu
Gboz3 egederin 4 ay 15 günlüğüz. Geçen haftalarda gündüz uykuları çok kötüydü odadan çıktığımı gibi uyanıyordu ama gece normaldi 2 kere emmeye kalkıyordu en azından gece iyi derken 3 gündür geceleri de saat başı uyanıyor sebepsizce. Ne zaman neyin geleceği belli olmuyor yani bu 4.atağında maalesef
sumeyyeayr5 Bizde 4.ayına girer girmez başladı. Gece yarım saate bir uyanıyor. Çok yıprandım gerçekten. Gündüz uyuyor ama uykuya geçmekte çok zorlanıyor. Kasıp kavuruyor. Belki de sizde olmayacaktır. Oturun şükredin
lemanpkr1 egederin bizde 4ay 1 gunluguz ama hastayızda belki ondan emmeyebılır dıye dusunuorm ama bılemedım
merve32_ lemanpkr1 benim oglumda 4 ay 1 günlük canim ❤ bizim dis sancilarimkz var ya ağzı kipkirmizi surekli ellerini yiyooo
gzmm4738485 egederin hiç inanmıyordum bu ataklara ta ki 4. Aya girene kadar herşeyimiz alt üst oldu gece 1 kere uyanan bebeğim saat başı kalkıyor ve dalamıyor meme reddi de cabası 🥹
Yrn1201 Bizim 4. Ayimiza girmemize 3 gün kaldı fakat 2 gün önceden gece uykusuna direnme gözleri kapalı şekilde ağlamalar başladı umarım kısa sürede geçer kolumda sallıyorum daldığı zaman yatağına koyuyorum
Seyma2534 cemile161_ hayır hala devam ediyo inanırmısınız akşam saat 5 de 45 cc mama yedi şuan saat 03:55 daha yeni 80 cc yedi bu saate kadar yediremedim aç ama yemiyo artık çıldırmak üzereyim