Papatya-eylul88 Kullanan varmi kizlar gerckten bahsedildigi gibi etkilimi.bide kaç ayliktan itibaren kullaniliyor bebegim 2 aylik benim.burnu tıkalı hirilti geliyor:((
FBKDUZGUN Papatya-eylul88 2 ay erken olabilir süpürgenin en düşük ayarında kendinizde deneyin zaten direk vakum yapmıyor baya azaltıyor ama minik olduğu için dikkatli olmakta fayda var. Alın elinizde bulunsun ilerisi için lazım olucak en kullanışlı ve etkili olan bu çünkü .
Meri-Mel Papatya-eylul88 Sanırım kızım 7 aylık falandı doktor tavsiye etti daha önce gördük ama güvenemiyorduk ben çok memnunum çok şükür sürekli yıkama ve burun tıkanıklığı çözüldü çocuğun
Xcbaby Papatya-eylul88 agzinizla cekin guclu vakumlama yapmayin serum fizyolojik ile yumusatin onu da damla damla yapin tazyik olmasin heryerleri cok hassas suan bebislerin benim doktorum burnuna dokundurtmuyo bebeğin cok kiziyo damlaya bile yapisini bozcaksin diye
AleynaNefes Bende baby vac var manuel olarak kullanıyorum illa süoürgeyle kullanmana gerek yok canım aparatı cıkarıp ağızınlada vakum yapabilirsin
Papatya-eylul88 AleynaNefes öylede kullaniliyormu? iyi çekiyormu öylede yani digerlerinden farklimi sizin kac aylik bebeginiz 2 aylik uygun olurmu acaba
AleynaNefes Papatya-eylul88 benim bebiş 4 aylık ama doğduğundan beri kullanıyorum süpürgeyle kullanıcsk kadar bi tıkanma olmadı manuel kullanıyorum ve olanı gayet iyi cekiyor tabi ilk sterimar ile yumuşatıyorum burnunun içini
AleynaNefes Papatya-eylul88 ben cok memnunum brunoyu bilemiyorum şimdiye kadar hep baby vac kullandım
Papatya-eylul88 AleynaNefes siz siringayka yikamami yapiyorsunuz yoksa burnuna damlatip cekiyirmusunuz
Kadertr Papatya-eylul88 biz doğumdan beri kullaniyoruz su an bir yaşında oğlum ama hiç süpürgeye takmadık . Fizyolojik serumla yikayinca agzimizla cekiyoruz