elfgokce Bende trendyol veya hepsiburada indirim bekliyorum. Beğendiğim pahalı. Resmini koyacağım. Ve ben yere yakın monte edeceğim. Çocuğun erişebileceği bi yerde olmalı bence. Mrt Ahşap Montessori Kitaplık Geniş Model Çamdan https://www.hepsiburada.com/mrt-ahap-montessori-kitaplik-geni-model-amdan-p-HBV0000128HC6?magaza=Mrt+ah%C5%9Fap&url_src=ios-product-detail
Nezzz_ B1elf Bizimkide renkli ninniler ve elmayı çok seviyor ya ben doğru sectim ama bu geldi olsun bunlarda güzel 🥰😍
SetenayCo Biz3kisiyiz_ Trendyoldan almıştım sevgili anne. Montessori kitaplık diye yazarsanız hemen çıkar. Becerebilirsem link göndereyim 😍
Defnemmm1 Mustininannesi06 bence de geç aldım şimdi diyorum keşke daha önce alsaydım konuşmasına taklit sesleri yapmasına onun daha çok faydası oldu
Busramustim septembrmom güzel bir post bebeğim 5 aylık şimdilik 4 5 kitabımız var baya fikir aldım bu posttan 🙏🏼
septembrmom Melis1706 ben doğduğundan beri kitap okuyorum her gün, hatta kanguruya takip dışarda dolaşırken arkadan telefondan masal açıp onu okuyorum uyuyakaliyor ❤️