Mustininannesi06 minikpandam-_- evet olabilir ama alın bence bu aylardada dikkatini çeker ama ağzına götürebilir benim oğlum o aylarda ses kartlarni fln hep ağzna götürüyordu
minikpandam-_- Mustininannesi06 hareketli kitabını götürmüyor sadece o da kalın diye 😂 benim kızımda aynı ama artık biraz resimlere de bakıyor alacağım o kitabı çok duydum adını teşekkür ederim 🌸
B1elf 3yasakadarsifirekran bizimde bu şekilde çok fazla kitapları var 2 yaş şuan tam hepsi kitaplıkta olunca son 1 aydır yere indiriyor hepsini çok kısa kısa hepsine göz gezdiriyor ama okumama izin vermiyor bir ara hepsini kaldırdım 5 tane bıraktım yine aynısı oldu ama 2 3 kitap alıp başka odaya gidince okutuyor neden anlamadım acaba fazla kitap olduğu için sıkıldı mi sizde durumlar nedir
3yasakadarsifirekran B1elf Bizde sıkılma durumu olmadı henüz , sandalyesine çıkıp kitap seçiyor, bu hoşuna gidiyor , seçip getiriyor okumam için😄
B1elf 3yasakadarsifirekran bana onerin var mı peki ne yapılabilir. Birde şöyle oldu ben BKM den çok toplu bir alisveris yaptım hepsi beraber geldi kargoyu beraber açtık hepsine tek tek baktı o günden sonra böyle oldu anlamadım ya 🥺😂
3yasakadarsifirekran B1elf O zaman kitap rotasyonu yapın , ben etkinlik kitaplarında öyle yapıyorum çok olduğu için 2 haftada bir değiştiriyorum. O haftanın kitaplarını o seçsin öyle döndürebilirsiniz
B1elf 3yasakadarsifirekran öyle yapıyorum şuan ama mesela balık noni kitabını kaldırdığımi farkediyor ve noni kayboldu diye sürekli onu arıyor 😂 tam 2 yaş gümbür gümbür verene kadarda evde onu arıyor çok kitapla haşır neşir olması iyi mı kötü mü diye düşünüyorum bazen sanki okuma yazma biliyor gibi kaldirdigim kitabı adıyla arıyor
B1elf balkopuk vallahi hatırlayamadım ücretsizdi 2023 başında gelmişti başvuruyu 2022 de yapmıştım Google birmilyonkitap yazarsanız belki çıkar şuan dağıtımları yok diye biliyorum ama takipte olun isterseniz normal kitaplarımızi da BKM den alıyorum
3yasakadarsifirekran B1elf Maşallah diyelim🧿 oyuncak rotasyonu yaptığımda bizimki öyle arıyor aa nerdeymiş acaba falan diyorum araya kaynatıyorum unutuyor 😁
B1elf 3yasakadarsifirekran oyuncak yapamıyorum cunku tek başına oynamıyor benimle de her türlü herşeyle oynuyor o yüzden oyuncaklar heryerde😂 ama kitap biraz üzüyor beni umarım unutur
Melis1706 septembrmom 4 aylik diye kucuk gorme ben kizima 1,5 aylikken zeka kartlarina basladim 3 ayliktan itibaren kitap okumaya basladim 14 aylik git gide kelimeler cok hizli artiyor suan 40 a ulastik kelime sayisinda.kelime dagarcigi icin cok faydali cok iyi yapmissin:)
septembrmom Melis1706 ben doğduğundan beri kitap okuyorum her gün, hatta kanguruya takip dışarda dolaşırken arkadan telefondan masal açıp onu okuyorum uyuyakaliyor ❤️
elfgokce Bende trendyol veya hepsiburada indirim bekliyorum. Beğendiğim pahalı. Resmini koyacağım. Ve ben yere yakın monte edeceğim. Çocuğun erişebileceği bi yerde olmalı bence. Mrt Ahşap Montessori Kitaplık Geniş Model Çamdan https://www.hepsiburada.com/mrt-ahap-montessori-kitaplik-geni-model-amdan-p-HBV0000128HC6?magaza=Mrt+ah%C5%9Fap&url_src=ios-product-detail
Nezzz_ B1elf Bizimkide renkli ninniler ve elmayı çok seviyor ya ben doğru sectim ama bu geldi olsun bunlarda güzel 🥰😍