septembrmom Merhaba annelerim, bebeğim henüz 4 aylık ama bir sürü kitap aldım. Hayalim bir kütüphanesi olması. Fikir sahibi olmak adına, eğer yaptıysanız, bana kitaplık fotoğraflarınızı atar misiniz 🎀❤️
expectopatronum septembrmom Bizimki böyle. Ama şu an sığmıyor kitapları. Duvara yetişebileceği yükseklikte bir kaç raf yaptırmayı düşünüyorum.
3yasakadarsifirekran septembrmom Kitaplar sığmayınca kendi kitaplığımın bir kanadını oğlumun kitapları için kullandım
gergo septembrmom bende çok severim kitap okumayı kızımda sevsin çok isterim. 9 ay 21 günlük kitapları kitaplıga sıgacak kadar değil şuan. Okudugumda ilgisini çekmiyo biraz dinleyip oyun başına gidiyo. Buda beni üzüyor.
Senanurkmrc expectopatronum fotoğraf yükleyemedim. Ama kendimiz özel ölçüyle yaptırdık. en. 3 m. Boy. 190. büyüklü küçüklü yaptrdık full kitap rafı. Şuan neredeyse hepsi dolu yetmemeye başladı okumayı seven aileyiz diyebilirim ☺️
septembrmom Senanurkmrc açıkçası çok merak ettim Solda bulunan mutlu resime foto yükleyip linki burda paylaşırsaniz fotoğraf görülmüş olur, biz de bu kocaman güzel kitapliginizi görürüz ❤️🧿
DNZTNR Ben henüz hiç kitap almadım haliyle bı kitaplığı mız da yok bebeğim şuan 5 ay 15 günlük nerden başlamalıyim hangi kitapları almalıyım tavsiyelerinizi beklerim 🥰
Senanurkmrc DNZTNR ben çocuk akademi ve yükselen zeka yayın evlerinden alıyorum bi bakın isterseniz. Cırtlı kitap. El Fenerli bulurum seni serileri. Hareketli kitaplar falan çok aldım 2 yıldır kullanıyoruz
Defnemmm1 DNZTNR iş bankası kitapları güzel görseli fazla olduğu için seviyorlar büyük sorular kitabı da iyi dikkatlerini çekiyor cırt cırtlı kitaplar sincap kitabın kitapları güzel ordan da bakabilirsiniz
Annelikmaceram DNZTNR ebebekte işk kitaplarım serisi var ben onu okuyorum oğluma dinliyor 5 ay 7 günlük sevimli civciv çiki ve öinik kanat poli , karıştır değiştir kim ne sever ve zeka kartları aldık atnalı yararlarını görüyorum hem vakit geçirmiş hemde aktivite yapmış oluyoruz
B1elf 3yasakadarsifirekran bizimde bu şekilde çok fazla kitapları var 2 yaş şuan tam hepsi kitaplıkta olunca son 1 aydır yere indiriyor hepsini çok kısa kısa hepsine göz gezdiriyor ama okumama izin vermiyor bir ara hepsini kaldırdım 5 tane bıraktım yine aynısı oldu ama 2 3 kitap alıp başka odaya gidince okutuyor neden anlamadım acaba fazla kitap olduğu için sıkıldı mi sizde durumlar nedir
Dilaraortacc gergo hiç üzülme benim oğlum da o aylarda öyleydi şuan 16 aylık olacak ve kendi kendine sürekli oturup kitaplara bakiuor sürekli inceliyor sen pes etme ama çok üstüne gitme resimlerine falan baksa yeter alınıyorlar
Mustininannesi06 Defnemmm1 aynen Büyük sorular kitabı gerçekten çok işe yarıyor oğlum elinden düşürmüyor kim gelse götürüp önüne koyuyor gösteriyor bune bune diye
neyapalimsimdi İş bankası kitapları Amazon’da çok ucuza satılıyor genelde Hepsiburada fiyatlarının yarısı gibi bir fiyatla bilginiz olsun
papatyakokulum_ neyapalimsimdi merhaba amazondan alışveriş yapmak istiyorum bu kitap konusunda ama yurt dışından mi geliyor ordan aldiklarimiz nasıl oluyor