sbl_akrss Merhaba hanımlar Özel bir sorum olacaktı spiralden kaç gün sonra cinsel iliski yaşanır devlet hastanesinde taktırdım çok bir bilgi edinemedim Çevremde bazıları 15 gün bazıları 2 gün sonra sıkıntı olmaz diyor kafama takılan bi soru oldu.
hnnl sbl_akrss valla canım ben taktırdım 4 au sonra oldu eşim yoktu zaten ama takılır takılmaz koruması başlıyormuş ama şunu söyleyim 1 hafta veya 1 ay bekle yerleşene kadar garanti olsun ama prezervatif te ek kullanıyorum ben ona baslı basına güvenme çünkü iyi yerleştirme oluyor olmuyor sakat iş
Aybuke23- sbl_akrss yorumları okudum biraz 15 gün ilişki yasak 1 ay sonra kontrol edilir ve yerinde mi değil mi diye bakılır. Eğer yerinde değilse bu sana çok sancı verir çok aşırı kanaman olur veya eline gelir ya da kontrol de edebilirsin ipini. Güvenilir bir yöntem ve şöyle ki hiç bir yöntem de %100 koruyucu değil ama ria %99 koruma sağlıyor. (Hemşireyim)
Mavidenz sbl_akrss 10 gün kesinlikle ilişki yasak yumurtalık kısımlarınizda ağrı olabilir adetiniz uzun sürebilir zaten ilk 6 ay düzensiz ve yoğun adet görüyorsunuz adetiniz 10 gün sürebilir aralarda kahverengi lekelenme ler görebilirsiniz çok normal artık eski adet duzeni gibi birşey beklemeyin spiralle bazen vücut sipirali kabul etmiyor dayanilmayacak ağrınız olursa hemen doktora gidin
sbl_akrss Tugba68 evet bende taktıralı beş gün oldu Adetimin son günü taktırdım Şuan lekelenme afedersiniz sümüksü akıntı geliyor kahverengi sizde de oldu mu birde doktor antibiyotik ve fitil yazdı kullanmadım
hnnl sbl_akrss yok sen dikkat et genede güvenme ona ve ilk bir hafta prezervatif kullanın diuprlar ama hep kullanıyorum ben
sevecen Aybuke23- ya teşekkürler bilgi için bende düşünüyorum taktırmak hap kullanıyorum onun da yan etkileri çok fena oldu bende ne zamandır kullanıyorum gerçi ama artık spiral taktırmak istiyorum korkuyordum kaymasından falan diye ekstra bi kullanım daha düşünüyorum prezervatif gibi tek başına güvenmemek adına ama bilgi için teşekkürler 🙏🏽
sbl_akrss Aybuke23- Çekinerek soruyorum kusura bakmayın ama parmak ile kontrol ederek ip hissedilir mi yani ele gelirmi
sbl_akrss sevecen benim eşimde prezervatif ve geri çekilmeden zevk almadığını söylediği için son çare korkarak spirali taktırdım Kendisi hiçbir şekilde korunmaz biliyorum Ama yine de korkuyorum spirallede hamile kalırsak takdiri ilahi der kabulleniriz artık
sevecen sbl_akrss ayy bu erkeklerde var ya bazen çıldırmak istiyorum yani Allahım ya evet artık öyle olursa yapacak bişey yok kabullenmekten başka
hnnl sbl_akrss canım işte mecbur kullanacak çünkü bir çok kişiden duydum hadi kaysa ne olacak bizim binada birinin kaymış hamile kalmış haberi olmamış benim prezervatif spiral artı prezervatifi de geri çekiyor ona rağmen korkuyorum psikolojim bozuldu artık bir imza atsa bağlatacağım
sbl_akrss hnnl psikolojimizi çok bozmamak gerek herkesin vücut yapısı bir değil benim çevremdede sadece spiralle korunan bisürü arkadaşım var çokta memnunlar yine de düşünmeden edemiyorum ☹️
hnnl sbl_akrss ya haklısın canım zaten onun amacı o doktorların çoğu ek yönteme gerek yok desede ya kaysa haberim olmaz diye birde çoğu insan o varken kaymamısjen kalıyormuş bir doktor paylaştı şok oldum o yüzden güvenmem 😄
hnnl sbl_akrss inan ilk iki çocuğumda korunmadım biri 1 yıl olmadı öbürü 3 yıl olmadı 3 te gümbürtüye gittim çektirmeyle oldu şok oldum