Derinsuveannesii Arkadaşlar üç aylık 6 günlük bir kızım var 4 5 saatte bir mama içiyor iki buçuk üç saatte bir veriyorum banamisin demiyor diliyle yitiyor dört beş saat olacak öyle kilodan düşecek diye korkuyorum üçüncü ayimiza girdikten sonra böyle oldu
Minikprenses Derinsuveannesii mama vermiyom ama bizde de var beslenme sorunu zorla emziriyom resmen saatlerce emmese istemiyo yinede sadece uyku istiyo memede kalmak istemiyo istemeyince uyuyakalamıyo kalamayınca aglıyo mızmızlanıyo saatlerce böyle oluncada benim beyin error 😅
AliyeAsel Derinsuveannesii 3 saatte bir veriyorum canım 60 ccden 90ccye arttırdım ara ara da emziriyorum
Derinsuveannesii Cinar 120 veriyorum ama son bir haftadır böyle hatta en son akşam on birde oldu saat dört hala iciremedim mama ve içerken sürekli kıvranıyor hareket halinde saatlerce icmese bile
Alpella Derinsuveannesii bu dönemde böyle yapıyorlar. Benim oğlum hiç almadı ne mama ne meme. Zorlamayın
hicrancavdar Derinsuveannesii hiç emziremiyormusunuz, artık tatlara karşı duyarlılar isterseniz mamanızı değiştirin
Derinsuveannesii Minikprenses aynen bende zorla veriyorum resmen ya aç olduğu için çok üzülüyorum ya inşallah bu durum uzun sürmez
Esradogannn Derinsuveannesii 1Meryem011 calpol veriyoruz ama kafasının yangını devam ediyor zaten çok yüksek olmuyor ama çocuk çok huysuz gecede ateşi vardı 37,5 olunca agaldi uyuyamadi
Derinsuveannesii Merveedd ama çocuğa göre hareket etmiş olsam gece saat 11 de içtim sabah 7 ye 8 e kadar iciremedim normalde öyle değildi her gece üç dört defa içerdi
Derinsuveannesii hicrancavdar hayır hiç kızım beni emmedi 😣sagip veriyordum doğduktan sonra zamanla kesildi. evet bizde degistircez inşallah