Tombikdonerartikcokpahali 10 aylık dili aft oldu ağlıyor ikisi de ağlıyor çaresizim diğer küçüğe ne yapabilirim acil lütfen 😭🥺 hepiniz hakkinizi helal edin
sahrabalam2 Tombikdonerartikcokpahali Allahım tez elden şifasını versin rabbim acısın miniklere sizlere de metanet diliyorum keşke elimden bisey gelse
gurbetcimami Tombikdonerartikcokpahali o aft için krem oluyor denediniz mi canım çok geçmiş olsun biz bile zor dayanayoruz acısına çocuk nasıl dayansın
aptallarsizi Tombikdonerartikcokpahali onunkide yayılmadan karbonatlı suyla yada ilaçla hemen müdahale edin büyük çocuğun ilaçları küçüğe oluyorsa kullanın doktora danışarak
EmirMom Tombikdonerartikcokpahali Rabbim acil şifa versin canım ya postlarını gördüm içim gitti O tür aft tarzı yaralara karadut özü iyi geliyor diye biliyorum pek bir bilgim yok bu konuda Üstte kalsın Rabbim safi ismiyle şifa versin ikisinede bir an önce inşallah
Akif-63 Tombikdonerartikcokpahali canım karadut özü birebir iyi geliyor dene bizdede böyle bı durum oldu iyi gelen tek şey karadut özü
Tombikdonerartikcokpahali Akif-63 kardut özü kullaniyorum canım ona da kullanıyorum ne kafar vereyim sürekli bereyim mi
Akif-63 Tombikdonerartikcokpahali bizde iki kullanımda iyileştirdi sen biraz daha devam et bakalım ben bı sorim arkadaşa ondaki nasıl diye belki sizdeki katkı içeriyordur
Gryffindor Tombikdonerartikcokpahali Yapma ya karadut özünü ona da ver. İnşallah ablasınınki kadar ilerlemez. Çok üzüldüm bir an evvel şifa versin Rabbim
Tospikcemil Tombikdonerartikcokpahali ağzında oldu el bileklerinde ayak bileklerinde birkaç tane çıkmıştı ama ağzının icindekiler dudaklarının içindekilerden yemek yiyemiyordu pipetle iciriyordum kefire cici bebe ezip falan
Tubasahra Tombikdonerartikcokpahali Elin dr ayaginda poposun da cikar o seninki oma benzemiyor.Karadur özünü sür içirme,karbonatlı su ile silebilirsin.Bu arada diger postuna da yazdım demek ki ateşten kaynakli değil farkli bi hastalik var tekrar gidersen ona gore değerlendirirler.Allah yardımcın olsun
Tombikdonerartikcokpahali balkanlardangelensogukhava onu hiç duymadım dün tantum Verde dige bid ilaç daha aldkk
balkanlardangelensogukhava Tombikdonerartikcokpahali bu ilaç değil de doğal bir sprey aslında aftlara çok iyi geliyor tadı da güzel çocuklar seviyor. Çok geçmiş olsun bu arada.
Afro-dit Tombikdonerartikcokpahali karbonatlı su ile silebilirsin yada acile götürebilirsiniz ilaç yazarlar