niluna Hamza65 kaynanama aldık geçen sene ankastre set olarak fırını berbat pişirmiyor ocakla davlumbazda sıkıntı yok
NerminAykut Ben iki buçuk sene önce bimden kumtelin setini aldım gayet memnunum. Hergün ocağı haftada üç kez fırını mutlaka kullanırım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tek sıkıntım fırında keki pişirken dikkatli olmak lazım onun dışında hiç bir problemim yok.
asilmenderes Hamza65 ben de 2 senedir kullanıyorum Ocakta hiç sıkıntı yok memnunum davlumbaz da ilk ayında ışıkları patladı ama o da genel sorunmuş fırına gelince çok güzel pişiriyordu ama şu son 6aydır hiç pişirmiyor kekleri falan içi sıvı kalıyor garantiye göndermeyi düşünüyorum
asilmenderes Hamza65 ben bi de alırken dikkat etmemiştim hiç ama fırının rezidansları falan hep dışarda temizlemesi de zor oluyor görünümü de hoş değil sadece fırını sevemedim ben diğerleri güzel iş görüyor
Aynenkanka Hamza65 bimden değil ama 3 sene önce annemin evine kumtel ankastre set aldık fırın ocak davlumbaz çok güzel pişirmesi falan
Hayat76 Hamza65 a101 almadim ama kumtel kullaniyorum siyah cam ocak 5 yıldır hiç sıkıntı yaşamadım bana iyisi çıktı sanırım