Buket57 Kokoshbaby canım benim seninde bi evladın var onun için kendini toparlaman lazım🙏 ölüm hepimiz için evet çok acı çok yeni daha,inşallah zamanla alışmak zorundayız..
Kokoshbaby egecimherseyim Allah razı olsun.hic vicdan yapmayın.Gercrkten psıkolojısı çok ktü birsey Allah kimseye yasatmasın.Ben ondan hep razıydım Allah’ta ondan razı olsun 🤲🏻
Kokoshbaby Buket57 keske hep mesafeli olsaydı bana karsı ama ölmeseydi. Warlıgı bile yetiyormuş aslında ben bugün bunu öğrendim .Bnm artk arkamda bir dağım yok 🥺
Kokoshbaby oglumubeklerken aminn.Allah razı olsun .Mekanları cennet olsun insallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻çok zor aslan gbı babamı küçücük tabuta sığdırdılar.
Tatlican Buket57 Amin.Allah annenin yardımcısı olsun genclikte gulmeyen yüzü insallh yaşlandikca gülsün.
Buket57 Tatlican amiin canım inşallah annelerimiz hep gülsün biz evlat olarak elimizden geleni yapalım..
Kokoshbaby EliS_ amin Allah razı olsun🤲🏻 bnmde diğer yarım hep eksik .Bzım kaderımızde byleymıs.Mekanları cennet olsun✨✨✨
Synmannesi Kokoshbaby Âmin Allah mekanını cennet etsin Allah’ım yakınlarına sabır versin rahmet eylesin gani gani Rabbim affetsin Allah’ım dayanma gücü sabır versin kardeşim
Kokoshbaby Newmother07 🥹🥹çok zormuşmezarlıkta sewdıgını bırakıp gelmek.Mekanları cennet olsun ınsallah🤲🏻