Zinnureyn ☘️ Büyük Kefirde olsa küçük kefirde olsa altında jelatini olur kardeşim. Daha önce kefir içtiyseniz zaten tadını bilirsiniz. Bozuksa markete bunu bildirin..
PamukPrensesannesii Zinnureyn Ya bende dedim gidelim markete söyleyim dedim. Eşim at gitsin boşver ugrasmayalim diyor. Ama bu yapılan hiç hoş birşey değil. Alttan almak istemiyor. Sütaş in kefiri birde
PamukPrensesannesii Minel-inannesi Geri götürelim dedim de eşim boşver at gitsin diyor. Ama yazık günah değil mi yani bilemedim.
Minel-inannesi PamukPrensesannesii gotur tabi canim ne demek at gitsin. Satiyolarsa adam akilli mal satsinlar. Marketciler iade alcaklar en nihayetinde. Skt gecmis degil dimi. Yil sonu yaklasiyo simdi stoklari bitirmek icin ellerindeki urunleri ucuzdan felan verip geciyolar marketler hep.
Zinnureyn PamukPrensesannesii Sütaş in kefiri birde Bim’deki “Altınkılıç” Kefiri denemenizi öneririm. O daha güzel :) 🩵
hhanimm PamukPrensesannesii bişey dıyımmı ? Öncelikle kefiri kâfir dıye okudum eşin dinden falan döndü sandım üzgünüm 😂😂 Şaka bı yana benzerını bende yaşadım malesef bazı cocuklar acıyor içiyor çalan var goturen var içinde bi ıkı tane alıp yıyen var varda var🥲 Bende canın cekmesın rulokat almıştm yarısına kadar açıktı kapağın altındakı ambalajı. Eşim açmıştır dıye yedım sonra dedı ben açmadım😂😂😂 orda kontorl edıom oyzuden bazı şeylerı artk huylandım cnku😂😂🤷🏼♀️
PamukPrensesannesii hhanimm Tövbe estağfurullah kız 🤣 Yazık ya verdiğimiz paraya. Güvenlik kamerasına yansımıyor mu bunlar ? Denetim yapılmıyor mu ..
hhanimm @PamukPrensesannesii bızım burda hakmar var eşim dedi gel burdan yaplm alışverııs dolaba bakıoz kaşar yok 4 tane kaşar var koca dolapta.kıza sorduk kaşarlar nerde?? “Abi çalıyorlar her markadan 1 tane koyduk eksıldıkce yerıne 1 tane koyuyrz” dedı ben şok Kaşar çalmaynda ne bilim😂😂😂🤷🏼♀️
hhanimm PamukPrensesannesii daha iysini söylim içine tükürmüş bile olabilirler hahahahahhahahahah😂😂😂😂😂
brsnhsm PamukPrensesannesii Hangi marka peki? Mesela altınkılıçda olmaz ama kapağı hani açarken anlarsın su kapakları gibi. İçim mesela kapağın içinde ayrı jelatin gibi olur. Hangi marka sizin?
PamukPrensesannesii brsnhsm Sütaş He birde kapağı açarken bu plastik halka yeriyle birlikte açıldı. O yüzden anlayamadım 🐣
brsnhsm PamukPrensesannesii Ben yıllardır kefir içerim severim de her markayı denemişliğim var. Kaf kefir sütaşın bi değişik ya sevmiyorum bende aldım içemeden döktüm inanın. Hee hep alır içersiniz bildiğiniz kefirdir o ayrı tabi de. Ben altınkılıç özellikle çok seviyorum