Minigim38 UcuBulunamayanBant hangisi hafif bilmiyorum burda herkes sarhoş olursun dedi hiç risk almayacağım artık başka zaman 🤷♀️
UcuBulunamayanBant Minigim38 bencede hic icmemissiniz emzirirken risk almayin sarhos olursunuz uyuyup bebege de uyanamazsiniz falan ben alışkın oldugum halde bebek 1yasina gelmeden gece uykusu duzene girmeden riske atmayi goze alamam mesela ki kolay kolay sarhoşta olmam ama nolur nolmaz gerek yok
Ege45 Minigim38 bencede gerek yok 11 aylık oğlum allkol sigara çok tüketirdim hamile olduğumı öğrendim an biraktim ikisinide illeki emmeyi birakıcak ama ben hala nasıl içerim geceleri nasıl kalkarım düşüncesi var o yüzden sıcak bakamiyorum aslında çok severim😂
Minigim38 Ege45 uyur kalırım diye korktum ya 😄felekten bir gece geçirelim dedik oda nasip olmadı neyse sağlık olsun
ikibaloglanannesi Bence içmeyin sarhoş olabilirsiniz ki ilk defa içtiğiniz için hızınızi alamazsınız İsterseniz 1 günlük bebeğinizi o gün annenize ya da kayinvalidenizede bırakabilirsiniz eğer çok içmek istiyorsanız.
Minigim38 ikibaloglanannesi gece durmayabilir bensiz gündüz bıraktım ama gece hiç bırakmadım. Vazgeçtik ya kola meyve suyu ile devam 😄
linaamomm Minigim38 hiç bilmiyorum hiç içmedimiz için ama bebekle sakın içmeyin ne olur ne olmaz insan içinde tekrarlamak ister yorumlaranızı okudum kaynananıza bırakın bebeği o zaman rahat olursunuz .😅
Minigim38 linaamomm kaynanamgil ne tepki verir bilmiyorum gündüz bırakıp işlerimi yapıyorum ama gece durmaz bensiz artık başka zaman
Deletedmom_117 tekbasimabakiyorum hocalar var burda günah günah herşeye … Sanki bilmiyo kimse günah olduğunu
tekbasimabakiyorum Deletedmom_117 ya bırakın boş verin insanların ne düşündüğünü o ne dedi bu ne dedi hayat geçmez. Dozunda içtiğimiz sürece ve araya iki saat de koyuyorsak bir şey olmaz. Bir kadeh şarap ya da bira olabilir
Minigim38 UcuBulunamayanBant iptal ettik bizde 14 aylik uykusu düzene ne zaman girer bilmiyorum ama neyse sağlık olsun pek de önemli değil 😊
Melekhnm Minigim38 daha önce içmemişin bence hiç Böyle işe kalkışma hemde böyle güzel 14 çocuğun warken emziriyorsun
Minmini Minigim38 viski yüksek alkollü ama 1 kadeh şarap içebilirsiniz. Doktorlar müsaade ediyor. Sütüne geçen oran çok düşük oluyor bu durumda. 3 saat sonda emzirebilirsiniz.
izd Minigim38 neden linçlenesiniz :)) bana doktorum sadece ilk üç ay alkol alma demişti. Bu konuda en güvenilir bilgi la leche league sayfasında sanırım http://www.lllturkiye.org/2020/12/emzirme-doneminde-alkol-tuketimi.html?m=1
DerinTuana Ertesi gün hangover olmayacaksan içebilirsin.Cok yavas ve bir bardak içersen sorun olmaz.Ama abartırsan kötü bir gece ve zor bir gün gecirirsin.
Minigim38 DerinTuana içsem belki yarım bardak yada taş çatlasın 1 bardak ama burda yazılanlardan sonra vazgeçtik