Deletedmom_117 tekbasimabakiyorum hocalar var burda günah günah herşeye … Sanki bilmiyo kimse günah olduğunu
Minigim38 Sizdenbiri63 yok yanlış anlayacak durum yok ben bilgi almak istemiştim. Sadece biraz kötü günler yaşadık kutlama yapalım yanında içelim istemiştik dizilerdeki gibi 😄😄iptal ettik biz yine çekirdek cips kola meyve suyu ile devam
Minigim38 teachermom07 hmm korkuyorum ya burda yazılanlar gibi olursam uyur kalırsam bebeğimi duymazsam🤷♀️🤷♀️ tadımlık olarak içecektim
teachermom07 Minigim38 abartmayın bence 😬 bünyeniz o kadar hassas olamaz Bi şişe şarabı bitirmeniz lazım öyle olmak için
B1elf Minigim38 yani bebek memeden biberona geçiyormuş sağ ver diyecem meme vermeden olmuyor olmaz mama ver diyecem yine biberon almiyor diyeceksin yine olmaz vallahi seninki nereden bakarsan olmaz eşin içsin 😂
B1elf Minigim38 yani sütte ne kadar kalır bir bilgim yok ama meme emmeden biberon almıyorsa süte geçen alkol bebeğe geçecektir. O yüzden bu sene meyve suyu için 😂❤️
acemiannegeldi Minigim38 ilk defa içeceğin için seni daha çok etkiler ya da eşin uzun zamandır içimiyorsa çarpa bilir. Emzirmende ayrı konu tabi
Minigim38 acemiannegeldi eşim askerde iken 1 2 kez içmiş tadımlık ama sarhoş olmamış bende durum farklı olurmu onu bilmiyorum 🤷♀️
acemiannegeldi Minigim38 Ben hiç içmedim 31 yaşımdayım eşim biz sevgili olmadan önce içiyordu ben sevgili olurken alkolü bırakırsan olur demiştim çok şükür o da itiraz etmedi ve hiç içmedi 7 sene sevgili kaldık 5 yıldırda evliyiz. Bence evine sokma boşver madem hiç içmedin girme o yola bir kere başlarsan devamı gelir diye düşünüyorum tabii bu benim düşüncem 😊
sadecehande Minigim38 bir yere kadar okudum, ilk defa deneyimlemek için bebeğinizin emzirme sürecinde olmanızı mı beklediniz ? Buraya sormanın mantığı nedir ?
Bebekcino Minigim38 viski ve şarap öyle ilk defa içelim diye içilecek bir içki değil bence. İlk içkinizi bira ile yaparsanız daha mutlu olursunuz çarpılırsınız falan çocukta var evde kötü olur.